Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Thread Tools Display Modes
Old 17-09-2007, 10:02   #11
darunia-puma
Junior Member

darunia-puma's Avatar

Quote:
Originally Posted by aneta1 View Post
Nie wiem pewnie nie kłamiesz tylko ja mam takie głupie przeczucie że to jest ten sam pies trochę trudno spotkać dwa takie same kundelki. No ale pewnie miałaś dużo szczęścia a ja się mylę
Skoro tak szybko się do ciebie przyzwyczaja to super Pies zabrany z schroniska oddaje miłość po stokroć i tego wam życzę
nie za bardzo rozumiem ze pewnie nie klamie? od stycznia tego roku mialam tylko shille a od 3 dni mam tez setha gdzie tu klamstwo anetko1? nie wiem czy to ten sam pies ale na priva pisalam do agnieszki i mowilam jej kilka tygodni temu ze widzialam bardzo podobnego psa do shilli nie wiem czy to on ale intuicja mi mowi ze tak...raz go widzialam na swojej dzielnicy a kolejny w centrum miasta... nie moglam go wtedy wziac nawet zreszta o tym nie myslalam bo przeciez nie tak dawno zajelam sie juz jednym duzym psem!!!shilla to istota po stokroc delikatna spokojna i bardzo kochana i przyjazna ona wszystkich by do domu przyjela a co do zdjecia to tak bylo od razu seth ja pilnuje tam gdzie idzie ona tam jest tez on spi pod jej kanapa albo fotelem ona go calkowicie ignoruje (moze przez to ze on jest dla niej smarkacz?)w domu cisza i spokoj a na dworzu shilla jest luzem puszczana do lasu on na lince...dzis nawet zaczał szczekac na dzwonek do drzwi wiec chlopak sie otwiera...
darunia-puma jest offline   Reply With Quote

Posting Rules