![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam!
Na wstepnie pragne sie z Wami goraco przywitac, poniewaz jest to moj pierwszy post tutaj. A teraz do rzeczy. Jestem zainteresowany kupnem szczeniaka wilczaka i jak na razie nie potrafie sobie poradzic ze zdobyciem takiego. Dlatego bardzo prosze o wszelka pomoc. Moze teraz sprecyzuje swoje oczekiwania co do szczeniaka. Chcialbym aby to byla suczka. Nie zalezy mi na tym aby to byl czempion, bo dla mnie i tak bedzie, dlatego jesli bedzie troszeczke odbiegal od wzorca to mi to nie bedzie przeszkadzalo. Liczy sie dla mnie tylko jego inteligencja, charakter i zdrowie. Jeszcze raz bardzo prosze o wszelkie wskazowki. Jesli pomylilem dzialy to prosze o przeniesienie do odpowiedniego. Pozdrawiam serdecznie! mieczus |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() To, że jesteś na tej stronie i pytasz - to bardzo dobry początek ![]() Myślę, że dasz sobie radę z wyborem, będziesz wiedział czego chcesz i pdejmiesz właściwe decyzje, jeżeli troszkę "z nami" tzn. na stronach wolfdoga pobędziesz, poczytasz forum, może spotkasz się z którymś z właścicieli wilczaka i będziesz miał sposobość na spotkanie na żywo z psem. Samo kupno szczeniaka nie jest problemem, jest wiele hodowli, które spodziewają się miotów, ale warto jest wybrać świadomie. Napisz gdzie mieszkasz, może odezwą się hodowcy z Twojej okolicy, będziesz mógł wtedy zobaczyć rodziców szczeniaka, poznać charaktery i pobyć z wilczakiem. W ten sposób przekonasz się, czy wybór rasy jest trafny i czy odpowiada Ci wilczak jako towarzysz życia na dłuuuugie lata. Pytaj, poszukuj, a chętni do pomocy zawsze się znajdą. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Witam Cię Mieczus
Na głównej stronie z prawej strony masz Plan Miotów zajrzyj tam wybierz sobie hodowlę i skontaktuj się z nią to że ktoś jest z zagranicy to nie znaczy że szczeniak będzie bbbbardzo drogi po prosty pukaj i pytaj po hodowlach które spodziewają się miotu a na pewno znajdziesz może uda ci się znaleść polską hodowlę to jeszcze lepiej. Wydaje mi się że i tak będziesz musiał trochę poczekać na szczeniaka życzę Ci powodzenia i poczytaj jeszcze na temat charakteru i zdolności kombinatorskich CZW od razu mówię nie wszystkie są takie ![]() ![]() ![]() życzę ci takie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak już się zdecydujesz to napisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Z wilczakami spotakalem sie po raz pierwszy na ktorejs z wystaw. Wtedy jeszcze nie wiedzialem co to jest za rasa, ale juz wpadl mi w oko. Wtedy tez rozmawialem z kilkoma wlascicielami na temat hodowli. Jesli chodzi o informacje zawarte na wolfdogu to przeczytalem tez juz chyba wszystko co mozliwe
![]() Dla zainteresowanych jestem z Wroclawia. Pozdrawiam mieczus |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
AAAAAAAAAAA
Wroclaw! ![]() ja jestem 50 km od Wrocka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
I powiedz mi jeszcze, ze masz dla mnie szczeniaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
tak szybko nikt nie robi
![]() ![]() najpierw kontakt spotkanie, poznanie ich nie na wystawe a w domu, na spacerze, a TYLKO potem juz mozna .....(na 40 %) mowic ze das rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Member
|
![]() Quote:
kontaktowałeś z kimś kto ma najbliżej termin miotu ? Quote:
![]() co do tych ![]() co do tych ![]() co do tych ![]() ja mam na razie takie ![]() ![]() ![]() A ty Maria jesteś przebiegła bestia ![]() ![]() ![]() To Jest Rozwlekle jak tylko umiałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
love and terror
|
![]()
teraz nie.
Dopiero za 2 lata, za rok... Co do reszty to zgadzam sie z wolfin. Z jakiej czesci Wroclawia jestes? Wpadnij na wystawe w sobote, wilczaki wystawiane sa o 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Jakis milusi miot (z wyjatkami oczywiscie). Wpadaj, wpadaj bedzie troche psiakow do ogladania ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
K-Lee Family
|
![]()
Ojjj było psiaków i głaskania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |