Quote:
Originally Posted by vilkas
Beje del rankoves, pas mus vilijampolej buvo toks treneris, Valerka. Tikrai geras treneris, tik kiek teko girdet veliau zmogus... bet tiek to. Faktas tas, kad jis sunu dresurai naudojo ne tik rankove. Visi juokesi kai jis dar kazkokia tai sena gelbejimo liemene atsinese. Ir viena karta, kai buvo treniruojamas maniskis, nuo rykstes smugio, jis susinervines paleido rankove ir griebe tam treneriui uz sono! Tada tas patenkintas jau aiskino: va matet kad kartais prireikia liemenes  . Tai norejau papasakot del to, kad pas mus buvo dresiruojami sunys ne kad ant rankoves pultu, bet kad pultu! Ir jei suo puola ant rankoves, dar neaisku ar jis is viso puls kritiniu atveju. Jug uzpuolikas rankoves nesinesioja 
O VA, labai nenuvertinkit, jug CSV turi ju kraujo  Na bet tikiuosi viska ka jus pasakojat apie juos, tai tikrai tiesa...
|
CsV turi DARBINIŲ VA kraujo, o ne tų keistų padarų nuskembtom subinėm.
Mano šuo man ne gynybai. Man su ja drąsiau aišku, bet tik tiek, kiek drąsiau, tarkim, vaikščiot su Vike

Nežinau ar būtų skaudu, niekad nebuvo tokios situacijos ir tikiuos kad nebus (tfu tfu tfu). Bet tiems, kurie jaučiasi nesaugūs, siūlyčiau pirktis pistoletą ar dujų balionėlį, lankyti kovos menų užsiėmimus arba bėgimą

, o ne pirktis šunį, kad apgintų.
Tai gerai, kad taip ir nepabandžiau niekad vest Bruknės apsaugos mokytis. Nesu tikra ar galiu prognozuoti savo reakciją, jei kas Bruknei rykšte pabandytų vožtelt...