![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Hmmm
No ja mam nadzieje, ze ten szczeniak to Jabber. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
No bez jaj!!!!! Przeciez nawet potwierdzenie zgloszenia przyszlo mi na meila!!!!!!!! W dodatku to obu i Ishtar, i Balego!!!!!!!
To znaczy ze zaden pies z peronowki nie jest zgloszony? ZARAZ SIE WSCIEKNE!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Czy ktos sie wogole orientuje kiedy ebdzie najblizsza miedzynarodowka? Kurcze zalezy mi...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Shaluka, spoko, na zrobienie championatu masz sporo czasu!
![]() Ale odpowiadajac na Twe pytanie, to Poznan najszybciej z miedzynarodowych Wiem, ze w championach jest Jolly Nie pytalam sie o psy w ogole Wiec nie wiem jak tam sprawa wyglada, ale chyba wszystko inne jest normalnie zgloszone |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jest jeszcze Eliś z tego co wiem..a czasu nie mam,ja mam mature,ty to co innego,masz wiecej wolnego czasu, po nowym roku raczej do jesieni nie bedzie mnie na wystawach chyba ze raz na jakis czas..wiec musze znalesc cos jeszcze w tym roku.. hmm chyba pozostaja mi Kielce,na szczescie sa niedaleko.. choc w tedy zdaje sie jest Nitra..a potem w ziemie nie ma dla mnie wystaw...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ehh na szczescie teraz sprawdzilam i sie okazuje ze sie my;ilam,ale mimo wszystko zapowiada mi sie znow baardzo ciezki miesiac od 04 kazdy weekend wystawa,do Nowej Rudy,potem jeszcze Litwa.. i znikam na jakis czas.. Szlag by to wszystko trafil...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
ja matury nie zdaje-ale wystawy tez odpuszczam.
Ciekawa jestem co z tym Wrockiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|