![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
pabandysiu atsakyt-esu ragana todel ir vilku nebijau, jie mano guru.
o del veisles, na palyginimui davei tas veisles, kuriu NIEKADA netureciau (na haskis is bedos -bet labiau jau grenlandai tiktu, plius tai per minkstos veisles man). man reikalingas nelojantis, protingas, inteligentiskas, isradingas, nepaklusnus, nepataikaujantis, o partneriskas suo, su kuriuo galiu visur keliauti, nera lepus, neisrankus, neturi kvapo, neparsidavinejantis uz aporta ![]() na sunku pasakyt, reikia apsilankyt stovyklose kuriose buna apie 20-50 vilku, tada ir supranti ar si veisle tau, kai vakare jie pradeda kaukti aplink lauza, nes kazkuris is seimininku pradeda vilko pokalbi ![]() ![]() na zodziu, kai nori suns, kuris prilygtu partneriui ir su kuriuo reikia uzsiimti tiek pat kiek su normaliu, dvikoju seimos nariu -galima net prilygint vaikui, nes reikalauja daug laiko ir supratimo, nes bausmes nepadeda, nes jie kietakakciai, tik zlugdo santykius, reikia auklet svelniai ir su protu ir....visa gyvenima ![]() nes gyvenimas su vilku tai issukiai kiekviena diena, nes ...seimininkas isdresuojamas netgi greiciau savo suns, nei kad suo isdresuojamas pats. seimininkas ismoksta stebeti aplinka 360 laipsniu kampu, pirmas pastebeti judancius objektus ir...gerai saukti ![]() Vilke..siulau ateit i koki susitikima ir pamatyt juos naturoje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|