![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ishtarka otrzymała Zw. Młodzieży i Best Juniora, została bardzo wychwalona,że świetnie się rozwija,że z każda wystawą pięknieje.. A opis? Opis ma dosłownie doskonały,bo wszytko ma doskonałe i juz ani ssłowa o dłuższych uszach,który do tej pory zawsze się pojawiał przy ocenie u p. Kochan
![]() Podczas wyoboru BOB-a sędzina dłuugo nie mogła się zdecydowac,na koniec wreczyła BOB-a Beti,a mi powiedziała,że Ishtarka to jeszcze młodzież więc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wilcza Saga
|
![]()
Corze napisała, że mogłaby być trochę dłuższa. Może się skuliła jak się wystraszyła
![]() ![]() A dla Shaluki i Ishtar GRATULACJE!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dzieki, Kasia, a małej poprostu nie wzięłaś na poranną zabawe by na ringu była spokojniejsza
![]() Następnym razem napewno pójdzie lepiej ![]() Wszystkim wieelkie dzięki,robimy postępy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilcza Saga
|
![]()
Wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Kasia i oby tak dalej!!
Ale musisz małej porobic zdjecia,bo nawet nie sadzilam ze to taka ladna pannica! Tak wogóle to co nawet nie zostaliscie na BIS-y? Hmmm dla mnie ta wsytawa była owocna także w możliwośc spotkania dobrych znajomych,którzy hoduja i wystawiaja inne rasy,ale ronie temperamentne i pracowite jak czeweczki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilcza Saga
|
![]()
Rodzice się nie zgodzili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |