![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
No wiesz nigdy za błędy w użytkowaniu się nie odpowiada
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Błędy w użytkowaniu? Haha! To mi się przypomina ten facet, który przyszedł do MediaMarktu z reklamacją odkurzacza piorącego i mówi, że go chce oddać bo włożył do niego gatki i skarpetki i nic mu się nie uprało...
Ha! Propos - co powiesz kochana na błędy w użytkowaniu przedmiotów różnych popełnione przez potomstwo Brendziowo-Maxiowe? Niektóre błedy wyglądają tak: Błąd w użytkowaniu tarasu i rośliny doniczkowej: (zwrócić proszę uwagę na ten słodki, uwalany ziemią nosek) ![]() Niewielki błąd w użytkowaniu materacyka: ![]() I mam dowód, że nie ja to popełniłam: (tu w trakcie) ![]() Koronkowa robota: ![]() I chwilkę po fakcie: ![]() No i czy ja składam reklamacje? Czy ktoś inny składał??????????? Na TAKIE „COŚ”?: ![]() No i rozczula mnie na maxa, że to bestyjki o dwóch sercach: ![]() pozdrawiam Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tmave Zlo
|
![]()
Życzymy 100 pomysłów na minutę i 1 "grzecznego" procesu myślowego na dobę
![]() Sto lat "maluszkom"!
![]() |
#4 |
Wilcza Saga
|
![]()
Wszystkiego najlepszego!!!
![]() (I pomyśleć, że Cora ukończyła 6 grudnia 7 miesięcy...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ale boskie serducha
![]() A ja wczoraj mialam przyjemnosc poznac jednego nadmorskiego silverka, a moze raczej silverke - mysle, ze bez problemu zgadniecie co to za suczysko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Faktycznie serducha urocze, chyba obejrzę dzisiaj Maxa jak będzie kołami do góry czy też takie ma. Z materacykiem Mentallek uporał się tak zgrabnie , że reklamacji składać nie trzeba
![]() ![]() ![]() ![]() I czy jest jakiś właściciel wilczaka, który nie mięknie jak widzi takiego artystę kołami do góry? Panienka Majeczka dawno nie była na forum więc miło zobaczyć. Prosimy o więcej fotek. Pozdrawiam Bożena
![]() |
#7 |
Silver Power
|
![]()
Zaczynamy drugie podejście. Wczoraj niestety nie udało nam się dobić z postem urodzinowym do szczeniorków
( prawdopodobnie wina jest gdzieś po stronie naszego kompa ) ![]() Zatem dzisiaj wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 6 miesięcy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochani osiągnięcia szczeniaczków jak widzimy zaczynają być imponujące. Zdolne bestyjki. Lorcia też wreszcie pokazała na co ją stać i przerobiła kozaczki naszej Agatki na bardzo skąpą letnią wersje. Widać w nich teraz jej artystyczną duszę. Co prawda przy wyczynach Mentalka to poprostu nic ale oby nie była to tylko rozgrzewka... Wczoraj byliśmy z Brendusią na egzaminie PT no i zdać zdała ale, że ma teraz bardzo trudne dni to troche sfochowała ![]() ![]() Trudno sprawdzimy ją jeszcze raz jak przejdą jej amory ![]() Jeszcze raz życząc wielu radosnych chwil z małymi silverkami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |