![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Niedawno dostalam propozycje odkupu ze Slowacji swietnego suczyska. Niestety my swoich psow mamy juz dosc, ale takiej szansy nie mozna bylo przepuscic.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
o rany a u kogo ona będzie mieszkać? Głowa u Adama , a zadek u Daniela czy odwrotnie
![]()
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
No nie to ukłony dla Panów zwłaszcza dla Adama. Hm zaraz lecę sprawdzić jej genealogię mam nadzieję , że nie chociaż przydomek Kollarov dvor sugeruje mi że znów jestesmy spokrewnieni. choroba
![]()
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ale nie martw sie - w Slowacji pokazalo sie teraz kilka super interesujacych miotow. Jak masz jakis chetnych na suczyska, to maja szanse sprowadzic do Polski jakies panienki dla Tara.... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
Super!! Witamy Wilczka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Witam
Nie sponsora!!! bo to się kojarzy jakoś nie tak. Postanowiliśmy razem z Danielem, iż wspólnymi siłami lokalowo-finansowymi rozwiążemy daną sytuację. Napewno Daniel napisze więcej o suce, bo ja ją dopiero zobaczę w niedzielę na wystawie w Łodzi ale z rozmowy telefonicznej jest wszystko OK, na 4 łapy i jeden łeb itp. Pozdrawiam Adam & Dragon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Śliczna psinka o pięknym łebku. Czekam niecierpliwie na zdjęcia i relacje z zapoznania z Pinkówą i Żabą. Pozdrowienia dla Żaby.
Aga |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Daniel jest zadowolony, bo suczysko ma spoko charakter. Z innymi psami rozumie sie doskonale. Czyli jak narazie same superlatywy. ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]()
coś mi nie idzie pisanie, ale to juz mój problem - jeszcze nie potrafię poruszać się po tym forum, to tylko kwestia wprawy.
Quote:
Pozdrawiam A&D PS Nie jestem pewien czy ta wiadomość już nie poszła jak tak to sorry |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Jantarowa Wataha wita kolejna siostre
![]() jednak jestesmy wszyscy rodzina, blizsza lub dalsza (pieski oczywiscie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A&D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Moze w Poznaniu?
bedziecie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
Co do Irris to juz wszystkie tematy wyczerpaliscie ![]() Suczka jest spoko i zaczyna sie dogadywać z Pinki wczoraj zrobily sobie male polowanko w lesie niestety ofiary byly i jak na karzdym spacerze tak bedzie to braknie w okolicy ptaszkow no jeszcze zostana strusie ![]() Pzdr Daniel |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Ptaki ptakami ale jsk przyjadę z Garusiem to może zapolujemy na większe zwierze???
![]() A&D |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
no to ja myszle ze s Irris i Garo oczywiszcze s caloj bandoj i Harka zrobo dobroj ochote na cosz wenkszego-bo on ajest psem dla sladu i baardzo liubi poganiacz zwezyne.
oczywiszcze jeszczli nezechcze tak po malu "zepsocz" szersti jakeszcz "kobetki" ![]() to do wystawy |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |