|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
I ma byc na mnie, ze to ja mieczak?
![]() No wlasciwie to chyba mozna, chciałam poczekac na finalne wiesci ale.. więc maluszek to Hero Oskar Dóra(Dór) http://www.wolfdog.org/pol/litters/776.html i poleciał razem z Jezebeth z Peronówki i Paulą do Brazylii. Tam będą mieszkać - tam obydwa maja zaplanowaną karierę hodowlaną ![]() Dzieki temu, że Ronka jako Anioł Stróż, sprawdziła przylot i odprawe na miejsce wiemy, że wyladowali u siebie ![]() Bardzo żaluje, że musialm sie pozegnac z Mikro vel Prototypem (Hero) bo jak sie ma dwa ksieciunie to sie nie chce ich z rak wypuszczac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Dziś nad ranem miałam wiadomość o Pauli, że dojechali szczęśliwie do domu. Mikro leciał jako bagaż podręczny i przespał całą podróż jak kamień. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
I nie miauczal???
Nie wierze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Mam nadzieje, ze Paula sie odezwie jak tylko odespi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Z drobnymi perturbacjami po drodze cała trójka wylądowała szczęsliwie w Brazylii, są już w domu
![]() Mikro głosował tylko podczas przesiadki, samolot najwyraxniej bardzo u podpasował bo spał w nim jak aniołek ![]() I ostatnie zdjęcia, Paula juz w dwoma wilczakami, które od dziś chyba zrzucają futra i wymieniaja na stałe-letnie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Mały jest prześliczny nawet na tle tego super pięknego stada.
![]()
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Margo wyglądasz fantastycznie z tym bydlakiem rozwalonym na kolanach!!!
![]() Maluszek piękny. Paula musi być niesamowita! Tyle starań, aby pieski spokojnie dotarły do nowego domu.... jestem pełna podziwu! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|