![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Tak, April też.
Duże? Licho? Co Ty, on tylko tak poważnie na fotkach wychodzi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wilczy Duch
|
![]()
No wy 10, a moje podłe, wypłowiałe 13 przyszło na świat
![]() Hmm Licho na championacik poluje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
Po wnikliwej analizie matematycznej wyszło mi, że jednak do pośredniej już możemy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
Spoko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
No ale my z Imbusem nie będziemy w Legionowie
![]() Mielismy teraz jechać do Jarosławia - ale też nie damy rady - siła wyższa ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Wilczy Duch
|
![]()
Kasiu.. Buuu, miałam taką nadzieję na spotkanie..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wilczy Duch
|
![]()
Nic tylko powystrzelać, dziś dostałam zgłoszenie na wystaw a tam.. Tylko Ishtar, a Balego nie ma, na dodatek dzis wpłaciłam za nich jeszcze po te 90zł ( do 4taka cena jest), a teraz się okazuje, ze przypomnieli sobie o doplacie za poprzednia wystawe, na ktora nie moglismy dotrzec, z wiadomych przyczyn, a zapomnieli o dopisania go do katalogu.. Jak ja kocham ten bałagan w zwiazkach.. Jak wczesniej we wrocławiu gdy okazalo sie ze polowa psow jednak nie jest zgloszona,bo byly zglaszane elektronicznie.. Wrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wilczy Duch
|
![]()
wybaczcie błędy to z nerwow..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Distinguished Member
|
![]()
Wlasnie- jesli jest taka sytuacja, ze pies nie zostal oplacony (bo mial byc oplacony na samej juz wystawie), poniewaz jadac na miejsce wystawy nagle psuje sie samochod, czy cos takiego i nie mozna dojechac, to nie ma zadnego odwolania od tego, zeby nie placic za tego zgloszonego psa? Bo nie usmiecha mi sie doplacac kolejne 100zl za to, ze nie moglam psa wystawic, bo los tak chcial.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
Niestety, regulaminy sa jednoznaczne... pies zgloszony MUSI byc oplacony. Przy kolejnym zgloszeniu oddzialy powinny uwzgledniac ew. zaleglosci i probowac je egzekwowac. Brak splat tych dlugow powoduje to, ze pozniej my wszyscy mamy powyznaczane krotkie terminy pierwszych wplat, zroznicwane stawki lub coraz wyzsze ceny...
Wystawy to zabawa kompletnie dobrowolna i czasem kosztowna.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Wilczy Duch
|
![]()
No a jak się zaplacilo za dwa psy, a jednego nie wpisali w katalogu to jak kase oddaja? Ktoś się orientuje?
Aguś a najczesciej jest nie tylko sto a sto dwadziescia za psiaka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]()
Ceny lataja miedzy 85 a 120
![]() W przypadku gdy oddzial zaliczyl wtope to powinno sie od razu wyjasniac sprawe- czy uda Ci sie to zrobic teraz? Nie wiem, probuj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wilczy Duch
|
![]()
No nic, biuro dzis dopiero od 18.. to bede dzwonic.. ehh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Mieliśmy raz taki przypadek we Wrocławiu i najprostszym sposobem było przełożenie tej opłaty na przyszłoroczną wystawę, bo oddawanie pieniędzy wychodzi oddziałom ciężko. Ale jeśli już, to pewnie oddadzą dopiero po wystawie, bo teraz wszyscy w oddziale zajmują się obsługą wystawy. Trzeba wysłać dowód wpłaty, gdzie widoczna jest nadpłata i potwierdzenie przyjęcia psów.
![]() |
#35 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ehh no nic sie bede upominac, jakos sie to załatwi. Ish powoli, bardzo powoli chudnie ale w ND stawimy sie jeszcze pewnie okrąglutkie i zupełnie bez siersci, więc szykujcie sie na szok :P
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Mała galeria z dzisiejszej wystawy. Nie tylko wilczak, ale pare fajnych fotek jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
zapomniałem o linku
http://picasaweb.google.com/fugazirg...yDwRMazowiecki |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
No i już po....
![]() ![]() ![]() pozdrowionka dla wszystkich |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wilczy Duch
|
![]()
Nemi oj podpadasz, podpadasz, a ja specjalnie Balego też wzięłam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
Musieliście sobie już pójść - u nas wszystko było opóźnione o jakieś 40 minut. Miałam nadzieję, że nas rozpoznacie po Baltku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|