|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
najpierw nie wiem co to jest czeski wilk
jasne ze rozni sie - inaczej mialam by owczarka a nie wilczaka na Francii sa wilczaki tez mozna spotkanie tam jakies zrobic i samej zobaczyc co i jak p.s. popatrz w hystory- duzo jest podobnych tematow i duzo tu jest do czytania - to najpierw czyytac czyyyytac i czyyytac |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Czechosłowackie wilczaki rożnią się i to według mnie bardzo, przede wszystkim samodzielnością. Są to naprawdę myślące psiaki
A na wolfdogu naprawdę jest o tym duuużo. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Bardzo dziekuje za te odpowiedzi. Przepraszam ze nazwalam czechoslowackie wilczaki czeskimi wilkami, cos mi cieszko wchodzi do glowy ten "wilczak". Zastaniawiam sie nad tym podobienstwiem charakterow, bo w histori rasy pisza ze to sa krzyzowki z ON daly wilczaki, i dla tego takie mialam pytanie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilczy Duch
|
Owszem, ale dąży się do jak najbardziej wilczego wyglądu.. więc tudzież charakteru tez
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
z tym ze bardziej oswojonego
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Distinguished Member
|
Czy ja wiem, czy charakter ma być też bardziej wilczy? To zawsze będzie coś pomiędzy- nie owczarek, a bardziej wilk, ale też nie wilk.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Agnieszko i o to mi chodzilo.. Czasem nie umiem myśli ubrać w odpowiednie słowa...
|
|
|
|
![]() |
|
|