![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Manu - nie wiem
![]() ![]() ![]() pozdrowionka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
My też w młodzieży :-)
Wystawiania tak naprawdę uczyliśmy się na wystawach właśnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Warszawa juz za tydzień więc sa dane:
ring 14, druga rasa po 14 szwajcarach. Stawka ( 29 czw!): PSY młodzież JABBERWOCK z Peronówki MENTALL Silver Power MORTON Silver Power pośrednia ALI Dębowa Sfora JOTUN z Peronówki otwarta BAILIFF Wilk z Polskiego Dworu ELIGO z Peronówki championy EURY z Peronówki weterani CLIF od Bulizniku SUKI: szczeniaki K-LEE VORNJA z Peronówki KOKB'AEL TAJGA z Peronówki młodzież CIDARIS Wilk z Polskiego Dworu CINTRA Wilk z Polskiego Dworu CREST Wilk z Polskiego Dworu JUVART z Peronówki MAGRI Silver Power pośrednia APRIL Dębowa Sfora CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu ISHTAR z Peronówki JURBA z Peronówki otwarta DEWI z Peronówki GINGER Dakmat IBONA Radov Dvor uzytkowa WALKIRIA Girios Dvasia championki BARSABEL Wilk z Polskiego Dworu BELIT Wilk z Polskiego Dworu ERESH z Peronówki IOWA Eden Severu weteranka jedna ![]() JOLLY z Molu Es uuuuuu będzie co focic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
No no niezła ekipa się szykuje!!
Bari (Morton) będzie pierwszy raz i najprawdopodobniej z hukiem wyleci hahha - diabełek wcielony. Ale cóż zobaczymy ![]() Jak sędzia podejdzie pewnym krokiem to mamy szansę, jak się zawaha to po nas!!! ![]() Ciekawy jestem jak jak Bari i Euryś zareagują na siebie - mam nadzieję że nie tak jak ostatnio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
a ja MAM pecha - wiemi co zle jest w aucie ale czy da sie kupic to co nie dziala i poprawic auto do wystawy to nie wiem.
dla tego czy ja bede - to duzy znak zapytania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Gaga,
Czy ja ślepy już jestem, czy nie widzę na liście Księciunia ?!?! ?????????????????????????????????????????????????? ???????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
lecę donieść, że wzrok masz sokoli.. za to z pamięcią ekhmm ;P.. ja twardo bojkotuję warszawskie wystawy na Gwardii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|