![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() I takie właśnie działanie miałam na myśli..bo dla mnie to jest oczywiste ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Bo to jest zachowanie profesjonalne.
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Poniewaz wspomniana przez Daivę, zbiorowa praca nie dotyczy ludzi, to wystarczy pamietac o tym jednym punkcie:
* publikacje fotografii zwierząt nie wymaga zgody właściciela, ale nie gdy ośmieszają go I wszystko jasne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilcza Saga
|
![]()
Daiva nie wiem, czy przydadzą Ci się fotki Cory, ale jeśli tak to możesz brać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Tylko pamiętajmy o tym że pies jest czyjąś własnością (i to w aspekcie materialnym dosyć kosztowną). I tak jak możemy nie zgodzić się na publikację zdjęcia swojego auta tak samo psa.
Jak już pisałem - ja jak na razie na to leje, bo olewam większość ekspertów z sieci. Quote:
Chyba że uważacie że prawo do rozporządzania czyjąś własnością to tylko bzdurne wymysły.
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
troche nie w temat, ale czekalam takich odpowiedzi od niektorych osob.
jescze - psy, ktore maja zrobiona bonitacje i maja wpisane wady czy nie dostatki tez beda pokazywane bo juz maja ta wade albo niedostatok pokazany oficialne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
A co do prawa prasowego - serwisy internetowe nie podlegają w myśl ustawy prawu prasowemu. Niedawno zresztą było o tym głośno. Ale nawet jeśli miałoby obowiązywać, to zdjęcia wykonane na wystawie też się do tego nie zaliczają, bo każdy ma prawo fotografować psy na wystawie - ludzie są tam tylko tłem. Na koncie jest już zresztą jedna wygrana sprawa, gdzie autorowi zdjęcia zarzucono, że nie ma prawa fotografować psów hodowcy - wygrał fotograf.
![]() |
![]() |
|
|