![]() |
![]() |
|
Veisimas Informacija apie veisimą, selekciją ir vadas.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ir Brukne
|
![]()
Uj, kodėl būtent pinigai? jau daugybėje forumų daugybę kartų buvo skaičiuota ir akivaizdu, kad normalus šunų veisimas yra LABAI brangus hobis. Apie "pinigai" ir "atlyginimas" čia kalba net neina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
as papildysiu - geriausiu atveju tai ka "uzdirbi" is suniuku tu isleidi tiems patiems sunims- edesys, sveikata, parodos, dresura ir ttt. zodziu jei jie jau ir "uzsidirba" tai tik patys sau. bet Auuu idomus tavo diskutavimas, suvok viena dalyka, kad be visu situ veiseju tfu daugintoju nebutu buve cekoslovaku ir kiekvienas suniukas, kuris eina i veisima yra be galo mums svarbus, nes skaitlingumas menkas. jei juos veistu kaip siulai- veisle isnyktu per artimiausius 5 metus. ir teturetumem juos tik nuotraukose. sito nori? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
del veisliu paskirties kur skiriasi tik plauko struktura tikrai nesutinku. taciau kaip minejau tai jau kinologines subtilybes.
savo poziuri pasakiau ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Vaiva, skaičiuosim, skaičiuosim
![]() ![]() Visiškai pritariu Giedrės pasisakymui ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
nu tai tuomet as busiu daugintoja
![]() ![]() na cia amzinos diskusijos ir kaip visada yra du frontai- veiseju ir kitu. veisejai aisku skirstomi dar i tam tikras kategorijas, taciau juos supranta tik veisejai. o prasau - diskutuokit ir toliau tik nevartokit necenzuriniu ir izeidziu zodziu. nes reiks banint ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ir Brukne
|
![]()
Na mes jau paskaičiavom kiek man kainuos vien kelionė iki patino tik dar nežinom kiek kainuos gyvenimas Olandijoj, maistas, kiek pasiimt pinigų jei neduok die kas nors mašinai, taip pat dar nežinia, kiek mokėsiu už kergimą. Taip pat prieš tai reikalingi chlamidiozės bei stafilokoko tyrimai, progesteroną reiks daryti ne kartą akivaizdžiai (sprendžiu pagal Bruknės mamą). Taip pat echoskopas, pagerinta kalės mityba besilaukiant bei maitinant šuniukus, šuniukų nukirmėlinimas, skiepai, dokų išėmimas, eksportiniai dokai (kiek ten sakei kainuoja, wolfin?), šuniukų primaitinimas... Be to, aš nesu veterinarė, tad norėčiau būti tikra, kad reikalui esant pas mane atvažiuos veterinaras kalei gimdant - tai irgi kainuoja. Nu nekvepia man bizniuku, nekvepia... Ypač turint omeny, kad titulai kalei renkami tik reklaminiais tikslais. O parodos bei kelionės irgi kainuoja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Vaiva vis tiek ir tu ryskiai LEXUS'o nori
![]() ![]() as jau net neskaiciuoju kiek ko isleidziu iki suniuku ir po suniuku. nes ko gero suma parguldytu ant menciu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|