![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
cyt: "dla Polakow juz na wstepie ceny szczeniat nawet po bardzo przecietnych rodzicach windowane sa DUZO powyzej cen jakie za CzW placi sie w Polsce za szczeniaka po "super-championach" i czesto sprowadzenie CzW z Czech i Slowacji jest drozsze niz zakup szczeniaka utytulowanych rodzicach w Niemczech ![]() Margo - a dlaczego tak sie dzieje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Wybrałam niełatwy kawałek chleba jakim jest ceramika, i choć przynosi mi to sporo satyfakcji to jeszcze proporcjonalnie mało pieniędzy ![]() Poza tym w domu króluje teraz z lekka nadaktywne dziecko w wieku 1,5 roku...Poczekam moment, oswoję ją z duzymi psami, nauczę co należy a co nie (znajomi właśnie nabyli suczkę ON), sama się trochę teoretycznie podszkolę, pewnie odwiedzę jakieś hodowle. To jest czas dla mnie, jeżeli mi nie przejdzie przez ten czas to znaczy że to jednak miłość i trzeba będzie ją uprawomocnić i skonsumować ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
A tak w ogóle to macie mnie na sumieniu...
![]() zamiast, korzystając z okazji że dzieć u babci siedzi, siedzieć w pracowni i klepać tę glinę, to siedzę przed kompem i czytam i wilczaki na youtubie oglądam i oczopląsu dostaję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Piszecie że hodowca nie sprzeda szczeniaka zanim nie "prześwietli" kupującego. Ale jak kupujący ma prześwietlić hodowce? czemu w danych o przyszłych miotach (i nie tylko) współczynniki Wright'a, AVK i wilcza krew wynoszą 0,004 %? Przyjeliście tak sobie te wartości? Dla ilu one generacji są obliczone (o ile w ogóle są liczone)? I nie oszukujmy się ale Wright i AVK nie powinny być sobie równe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Na razie w ogole nie sa wyliczone - dopoki nie skonczy sie aktualizacja bazy wolfdoga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() tylko że ja teraz sie skupilam na ogladaniu jednej hodowli. Zobaczysz jak zaczniesz przegladac rodowody wilczaków, wtedy to mozna oczopląsu dostać ![]() A ja jestem na dobrej drodze, kontakt z hodowca nawiązałam, podoba mi się wszystko i moze to bedzie wlaśnie ta hodowla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
To ja życzę powodzenia i dobrego wyboru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki......................
![]() |
![]() |
![]() |