![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Witam
Podaje info o odbiorze kalendarzy. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o propozycje i tam będe wysyłał większą ilość do odbioru. Katowice i w promieniu 100 km będziemy się umawiać osobiście lub do odbioru u kogoś w poblizu. Kraków odbiór osobiście lub u Magdaleny w galicyjskim. Wrocław odbiór u Ewy - Gia Łódź odbiór u Tadeusza - Crest Poznań odbiór u Eli z jantarowej Warszawa osobiscie lub u Agnieszki - Gaga Lublin odbiór u Bożenki - konek Trójmiasto dostanie szastin. Mam też 2 przedstawicieli w polsce więc też będzie możliwość spotkania sie z nimi po trasie. Reszte miejsc będziemy ustalać wspólnie więc proszę o info na priv aby nie zaśmiecać tematu. ![]() Last edited by wilczakrew; 03-12-2008 at 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Przelew poszedł- z mBanku, więc powinien by już na koncie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Poszedł dziś przelew za 6 sztuk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Poszedł przelew za 2 sztuki dziś około południa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Przelew za 6 szt poszedł
Pozdrawiam Bożena
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Czy kalendarze jadą jutro w świat?
Ja pod koniec tygodnia jadę na Święta do domu na drugi koniec Polski, więc mam nadzieję, że max do piątku dojadą do Lublina... Bożenko, napisz mi proszę PW jak już będziesz miała kalendarze ![]() ![]() Albo na dobrą kawę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Hip, hip hura. to czekami juz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
aaa a mnie własnie olśniło że nie wpłaciłam pieniędzy, zaniedbanie już naprawiam i pieniążki wpłacam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Pogubiłem się.
Już nie wiem komu mam wysyłać, a kto gdzie będzie odbierał. Przepraszam ale jestem chory na dodatek mamy zamieszanie w pracy przed świętami i nie ogarniam już kalendarzy. Proszę o info jak mam komuś jeszcze wysłąć z danymi. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|