|
|
|
|||||||
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
To vcelku chápu, Balt je taky přiblblý štěně, ale já neměla na mysli zrovna ulici...Například když jsme v lese, u řeky, kde je mimochodem obrovská cedule s nápisem Prostor pro volný pohyb psů, tam na mě křičí ať si ho chytím právě z důvodů toho, že jsou to majitelé malých roklepaných ratlíků. Ze zkušeností vím, že jsou proti ratlíkům zaujatí snad všichni majitelé větších psů. :-) Balthasar je největší pes nejen v baráku, ale i v ulici... pak jsou okolo vážně už jen "kabelkoví pinčové"...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
a přitom jsou malé hyeny mnohem agresivnější. na patře máme king charles španělku,která se bojí psů a proto na ně startuje.v nestřežené chvíli,když jsme se potkali se sousedem kousla arwen do čumáku,musela jsem se mezi ně vložit a klidnit arwen aby to neřešila,jinak si myslím,že by si to líbit nenechala. to jsou psi,kteří nikdy se psama v kontaktu nebyli.my venčíme na stopce v lese a hraje si jen s velkýma po vzájemné dohodě,nebo má nejlepší kámošku na žižkově,kam jezdíme a taky k Rudovi Desenskému na free soboty i mimo ně.Zatím se lidem spíš hodně líbí,tak ji okukujou,je fakt,že v metru apod má košíček,tak vypadá mín krvelačně
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
No, on bude možná problém spíš v majitelích... kdykoli si Balt chtěl jen očuchat nějakého malého psa, majitelka (většinou majitelka) začala hystericky ječet a psa odhánět.Ten můj chudák ani netušil, co provedl. Fakt se mi snad ještě nestalo, aby majitel malho pesana nezačal hysterčit kdykoli jsme se přiblížili... No, od jisté doby už je fakt jenom obcházíme... S majitelem větších a velkých psů žádný problém nemáme.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
no,jakej pán takovej pes
OT,kolik je Baltíkovi?