![]() |
![]() |
|
Různé Vše o československých vlčácích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zaregistrovala jsem se dnes (čévéčko mám dva roky, předtím od dětství jiné psy) a rovnou říkám, že jsem v této diskusi zcela nestranná. Nedá mi to však, musím reagovat.
Undertaker: Proč tolik urážek (blbky, nestojíš za nic, doufám, že tě nikdy nepotkám atd. atd. atd.)? Že ti někdo napsal, že nemáš zkušenosti? Za to se neuráží. Vždyť ani nemáš smysl pro nadsázku. Ten odkaz na tvoji fotku sem dali proto, aby ti ukázali, jak je snadné z fotky něco špatně interpretovat a jak je snadné nějaký nadpis zneužít. Ve skutečnosti tu nikdo neříká, že posíláš štěně na šupáka, řekla bych, že všichni pochopili, že je to legrace a ukazuješ na fotografku. Jde o to, že zneužít se dá všechno, a jestli jsi to nepochopil, pak se nad tím ještě jednou zamysli. Rychlé soudy nejsou zrovna nejmoudřejší. A odsudky už vůbec ne. Navíc chodím jako čtenář někdy i na na stránky RD, a tak vím, že ty psa v kotci máš a že ho tam hodláš mít i nadále. Ptal ses, jak lidi s kotcovanými psy řeší vytí, nemýlím-li se, a zmiňuješ, v kotci bude. Nějak nevím, o co ti přesně jde. ![]() Co přesně ti na tom videu vadí? Když obdivuješ RD, viděl jsi reportáže, které o něm byly natočeny? Ty o povalování agresora na záda a podobně? Ach ano, já vím, oni to přece v té pitomé televizi sestříhali a tak to ve skutečnosti vůbec nebylo.... No vidíš a už jsme zase u dezinterpretace. Měříš-li každému stejně, ta reportáž by tě měla vytočit a měl by sis na RD vyšplápnout. Ke zkušenostem: Nějak jsem si nevšimla, že by tu někdo psal, že má vzorně vychované psy. Pouze tolik, že čévéčka vyžadují úplně jiný přístup než běžní psi. Ty jako majitel jednoho bys to měl vědět, a jestli nevíš, co tě může potkat v pubertě, jak výrazně se chování může změnit, doporučuju číst a číst a ptát se místo nadávání do blbek, protože jinak můžeš být hodně překvapený. A to ti nepřeju, protože by si to odnesl především tvůj pes. A propos, není to RD, kdo se ohání zkušenostmi a tvrdí, že je praktitk, že jeho psi šlapou jako hodinky a neváhá se prohlásit za psího psychologa, který do psů vidí a neustále "funguje a jedná v několika rovinách"? Osobně si myslím, že dělá i dobré věci, i spoustu chyb. Jen o nich on ani jeho fanoušci nechtějí nic slyšet. Když tam tuhle někdo napsal, že po příjezdu od něj se bojácný pes začal ještě víc bát, na tu chuděru se všichni vrhli a nakonec jí pohrozil "banem". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Tak s tímhle souhlasím a bez výhrad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |