![]() |
![]() |
|
Wilki i wolfdogi Wszystko na temat tych najblizszych braci CzW... A do tego informacje na temat innych wilczych ras: Saarloosów, Lupo Italiano... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]()
Po primo: looknij ile ja mam lat
![]() Po drugie primo: zakładając ten temat bylam trochę młodsza (parę meisięcy, ale to wystarczy) Po trzecie primo: pomyślałam, zrozumiałam... Spójrz na dalszy ciąg tematu: http://wilk.pentex.pl/forum/viewtopic.php?t=20&start=15 To co napisalam wczesniej było prawdą, rzecyzwiscie tak myślalam, i chciałam mieć wilka. Zresztą wielu chce... Ale teraz to co innego. Widzialam keidyś 2 wilki w zoo. Na neizbyt dużym wybiegu. I zal mi ich było... A co dopiero można powiedzieć o wilkach trzymanych w domu. Zresztą, mam duży dom z ogrodem a wilka nie mam. Kolesiówa z ksiegi gości pewnie byla identycznym cheechako jak ja. Po prostu zafascynowana wilkami, tylko ze ta fascynacja zchodizła na złe tory. Być moze i ona zrozumie, ze prawdziwy wilk to wolny wilk... Jeśli ja zrozumialam, to i inni mogą. Fakt, ze się "nawrocilam" na dobrą drogę chyba jest dobry ![]() Quote:
I zapewniam-naprawde zmeinilam poglądy... W moim wieku wystarczy puknąć to pstrej glówki a klepki wrócą na swoje miejsce ![]() Pozdr.
![]() |
|
|