![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Mám ještě otravný doplňující dotaz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Přijedeme autem asi až k bráně. Jen nevím, kolik je tam vchodů, aby jsme se zbytečně neminuli.
Last edited by Lucan; 09-03-2009 at 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Sraz je na "hlaváku", protože tam se vystupuje z hlavních vlaků. Potom můžem kdyžtak hromadně popojet, ale i procházka k zooparku stojí za to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky,
technický dotaz - košík je opravdu nutný? Protože jestli ano, pak máme pouze týden na to, abychom se ho naučili nosit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() P.S.: myslím, že už tu někdo psal, že s náhubkem tam ještě neměli problém, ale je dobré jej mít sebou, "kdyby náhodou" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Košík nemusí být boj, naučte se to tak, že dáš košík a budeš přes košík dávát pamlsky, a to i při nandavání aby tam tu hlavinku strkal dobrovolně. Brzy si spojí že košík neznamená utrpení ale dobrotu, nehledě na to že dopraváci rádi psi bez koše vyhazují v autobusů a tramvají a dokonce i z vlaků. Záleží na koho narazíš, Já jednou při cestě z Pardubic do Brna musela v půlce vystoupit protože můj malý srnčí pinč neměl košík a nemohla jsem průvodčí vysvětlit že za prvně je pes zavřenej v batohu a nikoho si nevšímá a za druhé že takové košíčky se nevyrábějí
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
Myslim, že aj na tak malé psi jako je srnčí pinč se náhubky dělají, ne? Aspoň já je viděla...vždycky je to o lidech.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Shinigami キバ 。Kiba
|
![]()
Me prave taky nejde davat pamlsky pres kosik...a vzdycky ho ma,kdyz je navolno....takze akorat kdyz venku cvicime,tak mu ho sundam.U nej to mam dobry ze i obrovska pochvala mu staci.A i ty pamlsky mu nekdy Stejne nejedou.
Jo a k tem vlkum.Co kdybysme zase vymysleli vejlet do ZOO v Brne za vlckama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Štěňata de Molay a problémy s košíkem? Samostatné téma?
![]() Akkon u má druhej, ale nadšenej z něj zrovna není Když ho kdekoliv dostane, tak buď hned usne nebo ho zkusí sundat a když to nejde, usne potom. Když s ním má jít, má věčně hlavu u země a přemýšlí, jak ho dostat dolů. Ikdyž jedna varianta jsou pamlsky, další je to, že ho dostane do dopravního prostředku nebo když chci bejt s ním a s kamarády, ale neřešit ho pořád. Když nemá košík, pomocí zubů si rád vynutí ikdyby negativní, tak pozornost. Že by se ale bránil nasazování, to už nedělá, protože to nikdy nemělo výsledek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
My do Chomutova jezdíme pravidelně,a ještě se nás na košík ani neptai. Byli jsme tam s šeltií,bullteriérem i ČV a nikdy ho po nás nechtěli. S ČV ho teda mám vždy s sebou (už jen proto,že tam jezdíme vlakem) ale fakt ho po nás nechtěli.Jen vodítko...Možná se leknou,když uvidí tolik vlků pohromadě
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|