Quote:
Originally Posted by Jenik
pro mne je rozhodně lepší pes, co má jedničky od Šterce nebo od někoho jiného v ČR než pes, co má nuly z Polska. Vím totiž aspoň, kdo a jak to dělal.
|
Nesmysly plácáš Ty, Jeníku. V Polsku posuzoval u všech psů, kteří jeli z ČR renthenovat DKK, profesor Wroclawské veterinární univerzity a největší kapacita na nemoci kloubů v Polsku. Tys tam byl, že víš, jak to posuzuje ? Zase jen papouškuješ, co Ti někdo nakukal.
Quote:
Originally Posted by RadeKKK
Vím, kdo jel za Amarokem, a taky nic nebylo. Vypadá to, že asi bohužel není až tak plodný - za to také může činnost minulé komise ?
|
Líbí se mi, že děláte přesně to, co vytýkáte Hance. Amarok zatím žádnou fenu nenakryl, tak jak můžete vědět, jestli je nebo není plodný ? Bohužel jeho majitel se tady bránit nemůže, protože nemá přístup k webu, ale když něco někomu vytákáte, nedělejte pak totéž.
Jinak pokud by Amarok byl skutečně neplodný, tak Vás mohu ujistit, že pár Nancy Šedá eminence+Freking z Molu Es sestavila osobně Monika Soukupová. Byl to můj první vrh a tak jsem vše nechal tehdy na ní, jako na tehdejší poradkyni chovu. Navíc s Kingem nechtěl nikdo krýt, protože se o něm říkalo, že byl pod cizími papíry rentgenován a měl trojky.