![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
No nie .... i Bożenka jekieś pyszotki przygotowała.....
Brawo dla półkrwi bracika - dzielny chłopak ![]() Mhm..... a nie mówiłam, że Furcia ma ten super ruch.....(sie wie) ![]() Gratulacje dla Wszystkich - pozostaje pozazdrościć takiej zabawy ![]() Dla chorych psinek dużo zdrówka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Wyniki z Miedzynarodowej. 29-03-2009
Psy BABY Amor z Datova raje VN Crying Wolf Echo ----- Crying Wolf Evander VN Crying Wolf Grisha ----- Jakari spod Dumbiera VN 1 Jasi spod Dumbiera N Jass spod Dumbiera VN Kosak Zlata Palz N Łowca z Peronówki VN Ariminium Tristan VN SZCZENIAKI Classic Wolf Rhoderick Sodar N MŁODZIEŻ Alias Lalinok VD Amir z Vlcej rokliny V2 Amore Mio Srdcervac ----- Ares Karpatska svorka V1 CAJC Bargo Benedikt Karpatsky bandita VD Crying Wolf Callisto Dante VD Namir von Neckartal VD Agathon Wolf Rhoderick Sodar ----- POŚREDNIA Caro od Starkey VD Czambor z Vlceho dubu VD OTWARTA Ali Dębowa Sfora ----- Cryin Wolf Enzo VD Glen Maly Bysterec VD Gunner Maly Bysterec VD Hitt spod Dumbiera V1 CAC Jorik Radov dvor VD Juno Radov dvor VD Ostin Eden severu V2 RES CAC Pinto od Uhoste V4 Ariminium Prinz Drakon V3 PRACUJĄCA Eligo z Peronówki V1 CAC Garon spod Dumbiera V3 Hron Zlata Palz V2 RES CAC CHAMPIONÓW Blue de la Louve Blanche V1 Crying Wolf Lupus V2 WETERANÓW Dixon Radov dvor V |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Suczyska
BABY Aemy z Devinskej VN Ainu Tasha VN3 Alma z Datova raje VN Amy Kuklik VN Arien Tasha N Aza z Datova raje VN2 Blaisy z Blatnickych vinic VN Conny Polarny vlk VN1 Crying Wolf Erys ----- Crying Wolf Freki ----- Crying Wolf Harmonia VN Igy Maly Bysterec VN Crying Wolf Ines VN Intifada Maly Bysterec ------- Jackie spod Dumbiera VN4 MŁODZIEŻ Agora z Vlcej rokliny V2 Aqua Lalinok V4 Bella Tajomny tulak V Blitz Galicyjski Wilk V Evita z Verne smecky V Hera Oskar Dór ------ Hermina Oskar Dór V1 CAJC Hermiona Oskar Dór VD Jasna Zlata Palz ------- Kalaratri z Peronówki V K-lee Vornja z Peronówki V Lahatiel Girios Dvasia ------- Scarlet Eden severu V3 Trummy Eden severu ------- POŚREDNIA Aljaska Srdcervac V2 RES CAC Anne Lee Srdcervac ------- Helena Oskar Dór V1 CAC BOB Crying Wolf Zelma V3 OTWARTA Agata ze Studeneho V4 Ajda Kalinovska svorka ------ Cira Velky jarok V Dona z Oravy V1 CAC Gejsa z Vlci chaloupky V Christa spod Dumbiera D Ina Radov dvor ------- Jolka Radov dvor V2 RES CACA Juvart z Peronówki D Mallory Silver Power D Mona von Neckartal ------ Paige Eden severu V Crying Wolf Wickey VD PRACUJACA Caya Zlata Palz V2 RES CAC Frei Maly Bysterec V1 CAC Grace Maly Bysterec V3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Tyle mam na zdjeciach więc podaje i Małgosia poda bo też spisała. Sa już widze pewne błędy na tablicy i będzie to trzeba zweryfikować.
Oczywiście sędziemu przystoi raz dawać suczyskom ocene D za brak podszerstka, a innym razem V1 za dokładnie to samo. Widocznie w ocenie łyse nie jest łyse lub łyse przy łysym nie wygląda jak łyse. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
- miec zbyt krotka siersc - miec normalna siersc - byc lysym jak kolano ale NIE WOLNO OBRASTAC I LINIEC ![]() Dla wyjasnienia: Mallory i Juvart maja od sedziego oceny dobre, bo Mallory zaczyna liniec, a Juvart nie skonczyla obrastania.... "inak feny jsou vyborne" (poza tym suki sa doskonale ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Częściowa prezentacja umiętności naszej najmłodszek kadry po 15 minutach obecnosci na ringu.
![]() Teraz wiem jak Ewa to robi bierze K-lee na własne paznokcie. ![]() No i oczywiście siostrzyczki jak dwie krople wody. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Grzesiek, Blitz nie było
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Ja piekne chce podzekowac polskim psom za cudowny pokaz w ringu - super charaktery i chcec do pracy z wlascicielem. mam nadzieje ze wiecej teras bedziemi spotyka cie
![]() Powerki - trzymaj cie sie- bedzie dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wilkokłak
|
![]()
My pięknie dziękujemy za to, że pierwsze w naszym życiu i przede wszystkim Łowcy - sędziowanie nie zdeprymowało nas i nie przysporzyło stresów ponad to, co nieuniknione w takim wypadku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Wilkokłak
|
![]()
Udało mi się załadować zdjęcia do albumu.
Daję linka: http://picasaweb.google.com/grindylo...eat=directlink Do galerii WD postaram się coś powybierać i dodać jutro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
No tak, ja dopiero teraz dokopałam się do forum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|