![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Sorki, dla mnie takie zachowanie jest bardzo dziecinne i nie fair wobec ludzi. I nie chodzi tu o czepianie sie Shaluki, ale o sam styl zachowania. Quote:
W tym przypadku wychodzi to bardziej na zle - zle swiadczy o osobie, ktora olewa wszystkich jak zaczynaja sie trudne pytania. Nie po raz pierwszy zreszta. Ale tak jak pisales - to jej wybor. Quote:
![]() ![]() Moze dlatego, ze nie maja warunkow i MYSLA o tym wczesniej, zeby ich pozniej nie oddawac.
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 28-04-2009 at 11:32. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Senior Member
|
![]()
Ja myśle, ze bardziej lincz słowny tak dla zasady bo trzeba komuś dokopać.
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. Ja zgadzam sie tutaj z Przemkiem |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Quote:
Nie rozumiem dlaczego mam nie negowac takiego stylu zachowania jesli wedlug mnie jest dziecinny i nieodpowiedzialny. Kazdy ma prawo do swojego zdania i wypowiadania go na forum. Najwyzej konczy jako ten zly, bo stara sie byc uczciwy w tym co mowi, a nie podklada sie pod reszte. Quote:
Quote:
A ja sie nie zgadzam ani z Przemkiem ani z Toba ![]() Jak juz powiedzialam A to mowie B, nawet jesli bede teraz forumowym zlem wcielonym ![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 28-04-2009 at 12:04. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Poprostu mozesz sie czepiać i być upierdliwa. Masz do tego pełne prawo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
O zasadach rejestracji we Wloszech Shaluka pisala juz na poczatku w tym temacie - aby pies zostal zarejestrowany musi byc wlasnoscia Wlocha (nawet jesli jedynie na papierze). Stad jako wlasciciel figuruje u niego Alessio. Mial zostac zarejestrowany pod nazwa Hamlet. Dzialo sie to na poczatku zeszlego roku. Rejestracja z takigo czy innego powodu nie zostala dokonczona. Pies wrocil do Polski. Niedlugo potem zostal oddany. Co do samego oddania Wilka... Sadze, ze Shaluka sie przeliczyla... Niestety psy po przejsciach zwykle oznaczaja problemy. Wymagaja masy pracy i duzego doswiadczenia, wiec nie kazdy da sobie z nimi rade. Dodatkowo biorac Wilka Shaluka nie planowala, ze w jej zyciu nastapia powazne zmiany... Szkola, kilka psow, male dziecko to o wiele za duzo chyba dla kazdego... Nad czym mozna dyskutowac to los Wilka. Z tego co dowiedzialam sie od dziewczyn (i o co toczy sie chyba cala dyskusja) to oferowaly Shaluce pomoc. Chcialy zabrac Wilka do siebie. Chetnych na niego bylo sporo - nie tylko w Polsce... Jednak zostal oddany "pierwszej lepszej" osobie, ktora wpadla w odwiedziny i ktorej sie spodobal. To nic zlego - pies nalezal do Shaluki i mogla decydowac gdzie trafi... Moze rzeczywiscie ma super dom. Jednak od tego czasu slad po nim zaginal... Mozliwe, ze gdyby trafil do ludzi od wilczakow tak by sie nie stalo i nadal moglibysmy sledziec jego losy. I chyba stad ten caly zal uzytkownikow forum. Pewnie gdyby jego wlasciciel zglosil sie na forum, czy tez choc raz na rok pojawila sie informacja o nim calego tematu by nie bylo...
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Rona asked what is your connection with Wilk (aka Hamlet). I answered that only Italian owner can register a dog in LIR. And it is why you were listed as owner od Hamlet.
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
Margo, myślę, że Twój post wiele wyjaśnił.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gran figl de putt Member
|
![]()
Is possible to resume on english the message where you spoke about me? Thank's!!!
![]() |
|
|