Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Z życia wzięte....

Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW

Thread Tools Display Modes
Old 28-04-2009, 11:59   #11
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

sssmok's Avatar

Send a message via Skype™ to sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Ja myśle, ze bardziej lincz słowny tak dla zasady bo trzeba komuś dokopać.
Jaaaasne... Tylko potwierdzasz to co napisalam wczesniej.

Quote:
Shaluka wzieła wilka, ale nie jest teraz jego włascicielem i nie jest zobowiązana odpowiadać na pytania na jego temat. Tak samo jak inni byli właściciele wilczaków. Jej styl zachowania daje dużo do myślenia i albo ktoś go akceptuje albo mu nie odpowiada i to nie znaczy, ze jeśli mu nie odpowiada to musi go negować.
Owszem wlascicielem psa nie jest, ale caly czas twierdzi, ze ma staly kontakt z nowym, wiec co za problem odpowiedziec na jakiekolwiek zadane pytanie. Lub napisac:"Nie wiem".

Nie rozumiem dlaczego mam nie negowac takiego stylu zachowania jesli wedlug mnie jest dziecinny i nieodpowiedzialny. Kazdy ma prawo do swojego zdania i wypowiadania go na forum. Najwyzej konczy jako ten zly, bo stara sie byc uczciwy w tym co mowi, a nie podklada sie pod reszte.

Quote:
Milczenie nie jest niczym złym i w tym wypadku nie sadze aby osoba wywołana do tablicy miała co kolwiek do powiedzenia.
Wedlug mnie to bardzo zle, ze nie ma nic do powiedzenia.

Quote:
Niestety nie wszyscy tak myślą i czasami sytuacja życiowa zmienia sie na tyle, ze sie takich warunków nie ma i wtedy co ? Nie każdy jest w stanie wszystko przewidzieć i ze wszystkim sobie poradzić i wtedy musi odpuścic.
Ale w razie watpliwosci moze szczerze napisac: "Nie wyszlo mi, poniewaz...". I tyle.

Quote:
P.S.
Ja zgadzam sie tutaj z Przemkiem
A ja sie nie zgadzam ani z Przemkiem ani z Toba
Jak juz powiedzialam A to mowie B, nawet jesli bede teraz forumowym zlem wcielonym

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Last edited by sssmok; 28-04-2009 at 12:04.
sssmok jest offline   Reply With Quote

Posting Rules