|
![]() |
#1 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Właśnie wróciłyśmy do domku, mała coś się jeszcze kręci, ale myślę, że za chwilkę padnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
No My również dziękujemy i mamy nadzieje na częstrze spotkania z małą kochaną złośnicą.
![]() Zdjęcia to jak coś to już chyba nie dziś ale zobacze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilkokłak
|
![]()
Nasze NA PEWNO nie dziś i nie jutro.
![]() ![]() Ale "bójcie" się się, bo kilka jest mocnych. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Proszę bawcie się ze mną.
![]() No masz ty niegrzeczna dziewczynko. ![]() No i kto ma ładniejsze ząbki. ![]() Co za atak. ![]() No nudno. ![]() Ciekawe czy dobrze smakujesz. ![]() Moze mu poprzeszkadzamy. ![]() Co by tu zmajstrowac. ![]() No chodz stary. ![]() Co się dzieje. ![]() Krzaki atakują. ![]() To mnie zezłosciłas. ![]() Ale Ci się odgryzę. ![]() Właź do wody. ![]() Idę sobie od was. ![]() Idziemy dalej za szefem. ![]() No stary ale Ci jedzie z paszczy. ![]() Last edited by wilczakrew; 03-05-2009 at 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Dwa zdjęcia ze siostra, Agira.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]()
Siostra widzę jaśniejsza, choć właścicielka Astarte twierdzi, że na początku to jej sunia była najjaśniejsza z miotu i później zaczęła ciemnieć.
![]() Wpychanie do wody świetne. ![]() Zapomniałam dodać; to był dla nas naprawdę bardzo przyjemny wydłużony weekend; Taka sielanka ludzko - psia gdy człowiek nigdzie się nie musi spieszyć, ani bać o swoje pociechy, że coś zbroją, bo te świetnie się czują we własnym gronie (a jak się przedszkole za bardzo zapomina, do akcji wkracza "wujek" Czambor i znów jest spokój); jest naprawdę bardzo miła i odprężająca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Grzesiu- zdjęcia cudne! Moich to nawet nie wstawiam, bo to wstyd i hańba
![]() ![]() Co do Agiry to zdjęcia chyba są trochę "stare" bo tak na oko z przed tygodnia, albo tylko mi się wydaje, że Astarte już jest większa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|