![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
ubicazione: Katowice
|
![]()
Jura jest świeeeeetna, choć w weekend na pewno będzie tam tłoczno.
My będziemy w trzy osoby + Łowca (który jak wiadomo - jest blokersem i śpi z nami w pokoju ![]() Ostatecznie gdyby nie, możemy pojechać na noc do domu, do Katowic, bo to nie jest tak daleko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Galicyjski Wilk
ubicazione: Kraków
|
![]()
Zarezerwowałam dodatkowo budynek główny więc miejsc noclegowych jest pod dostatkiem. Jeśli zabraknie to sąsiad pomoże. Ale!!! TUTAJ DUŻE ALE!! NIE DZWOŃCIE SAMI I NIE REZERWUJCIE bo się zrobi niezły bałagan. wiem że ktoś już dzwonił. Potem się nie doliczymy osób, a dodatkowo chciałam delikatnie zauważyć że w ilości siła i można inne warunki wynegocjować a teraz wyszło że się o miejsca bijemy
![]() Budynek główny jak na razie "zaklepał" Grzesiek (Dora masz tam już miejsce)ale rozmawiałam z kobieta i są tam jeszcze jakies tajniackie miejsca, ale Andrzej musi je jeszcze zobaczyć. Trunskia, Ilma, Grin,pokoje w domku? Myśle że zostanie jeszcze miejsc w budynku głównym ale to dopiero po kolejnym rekonesansie. Prosze piszczie kto jeszcze na pokój się pisze na 100% bo jeśli tak to będziemy musieli u sąsiadów szukać. A ja kobietę zapewniałam że to takie namiotowe towarzystwo!!! A tu tylko kanapy w głowie ![]() ![]() Jak na razie tyle, jeśli macie pytania możecie do mnie dzwonić (jeszcze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
The Grim Reaper
ubicazione: Łódź
|
![]()
Ja jeden namiot, jeden pies i jedna lub dwie osoby
![]()
![]() |
#4 |
Plessowy wilczak
ubicazione: Pszczyna
|
![]()
Nam wszystko jedno gdzie ten pokoik będzie, mam tylko jedno pytanko czy w pokoju może nocować z nami pies? bo jeśli nie to mus nocować w namiocie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
Przy organizowaniu takiego spotkanie właśnie to jest najtrudniesze, znaleść miejsce w którym właściciel zgodzi się na taką ilość psów, zazwyczaj wszelkie rozmowy przebiegają idealnie do chwili kiedy nie wspominam że będą psy w ilości więcej niz jeden. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Przy okazji; przy wyjazdach przyjęliśmy zasadę, że póki co nie zostawiamy Łowcy w pokoju samego nawet na minutę i cały czas mamy na niego oko. Zatem w tej sytuacji o zniszczenia (a raczej ich brak) jestem spokojna. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Plessowy wilczak
ubicazione: Pszczyna
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Okazało się, że niepotrzebnie. Młody uznał, że tam się nie sika. ![]() Zresztą większość czasu będziemy spędzać na dworze, więc nie powinno być problemu. Ale zabezpieczyć pokój warto na wszelki wypadek. Po co mają myśleć źle o wilczakowcach. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilkokłak
|
![]()
Tak, dla nas pokój w domku bardzo proszę, o ile to możliwe i o ile można z psem.
![]() Nie będziemy sami dzwonić. Zdajemy się na Was. ![]() W razie czego, tak jak mówiłam, my możemy na noc wrócić do Katowic, gdyby miał być jakiś problem z noclegiem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Mówisz masz
![]() ![]() Shaluka, nie pali się , jak będziesz wiedziała na 100% to daj znać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilkokłak
|
![]()
Magdaleno; właśnie wczoraj się dowiedziałam, że w tym czasie, gdy odbywać się będzie "Galicyjskie", nasza córa najprawdopodobniej już będzie na wakacyjnym wyjeździe, zatem byłyby nas dwie osoby (a nie trzy - jak to mówiłam pierwotnie) + pies.
![]() Potwierdzę to w ciągu najbliższych paru dni na 100 proc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Magda wiesz co nasze dzieciaki powiedziały na pytanie czy jadą na spotkanie
Do Pani Magdy ZAWSZE i ty myślałaś że nie jedziemy ![]() Tak więc przyjedziemy w sobotę i będzie nas 4 + 2 psy musieliśmy kogoś wykluczyć więc jeden psiak odpadł (zresztą naj mniej pasujący do reszty ![]() Prosimy o pokoik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Licho nie śpi...
|
![]()
My raczej niestety tylko na niedzielną wystawę się załapiemy, chociaż będziemy się starać być wcześniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Ja mam zamiar przyjechać na Wasze spotkanie, żeby dopytać sie u źródeł o różne wilcze sprawy
![]() ![]() pozdrawiam ![]() Beata |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|