|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Galicyjski Wilk
|
Quote:
Przy organizowaniu takiego spotkanie właśnie to jest najtrudniesze, znaleść miejsce w którym właściciel zgodzi się na taką ilość psów, zazwyczaj wszelkie rozmowy przebiegają idealnie do chwili kiedy nie wspominam że będą psy w ilości więcej niz jeden. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wilkokłak
|
Quote:
Przy okazji; przy wyjazdach przyjęliśmy zasadę, że póki co nie zostawiamy Łowcy w pokoju samego nawet na minutę i cały czas mamy na niego oko. Zatem w tej sytuacji o zniszczenia (a raczej ich brak) jestem spokojna. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Plessowy wilczak
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wilkokłak
|
Quote:
Okazało się, że niepotrzebnie. Młody uznał, że tam się nie sika. Zresztą większość czasu będziemy spędzać na dworze, więc nie powinno być problemu. Ale zabezpieczyć pokój warto na wszelki wypadek. Po co mają myśleć źle o wilczakowcach. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilczy Duch
|
Czy jest jeszcze wolny pokój? Dwie osoby i małe dziecko? Ile by kosztował, bo widzę dwie różne ceny (25/30złos.) i ile za dziecko, psy. Z tym, że my to raczej późniejszym wieczorem w sobotę byśmy dotarli.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilcza Saga
|
Piszemy się na 99.9%. Jedna/dwie osoby + jeden wilczak. Namiot, rzecz jasna. Miejsce zapowiada się ciekawie. Widzę, że będzie jeszcze kilka nowych, nie znanych nam wilczakowców. Miło będzie poznać
No więc cóż... do zobaczenia na glicyjskim! |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Galicyjski Wilk
|
Quote:
Za psa nie płaci się nic. Dzieci (ale takie już biegające ) płaca połowę, natomiast takie maleństwa jak Twoje to za darmo. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Jeszcze my, chętnie byśmy się dołączyli. Dwie osoby i cztery psy. Mam nadzieję, że nie będzie problemu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Ja ze swojej strony mam już ustaloną liczbę noclegów. W zwiazku z tym zwolniłem kilka miejsc w budynku głównym. Sam też wracam na noc do domu więc będzie dla osób ze spotkania bo będą na miejscu.
|
|
|
|
![]() |
|
|