|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Plessowy wilczak
|
Quote:
A co do zmęczenia, to właśnie jest padnięta, po obgryzaniu kości jagnięcej |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Witam, mam do sprzedania dwie klatki - dog V oraz klatkę dla szczeniaka. Ponad to legowisko wiklinowe z poduszką dla dorosłego. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
A co sądzicie o czymś takim:
http://allegro.pl/klatka-dla-psa-cza...586493955.html ? Jest trochę większa niż DOG V, więc chyba psu będzie wygodniej. Tylko czy się nadaje pod względem wytrzymałości... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Wszystkie klatki tego typu aluminiowe rozkladane sa latwe do rozebrania przez wilczaka jesli postanowi sie wydostac za wszelka cene. Wiele osob odchowalo szczeniaka w nich bezproblemu ale wielu mialo straty znacznie przekraczajace wartosc psa i porzadnej klatki razem wzietych jak psu udalo sie wydostac
moje malenstwo potrzebuje kilku minut na wyjscie. wzmocnienia karabinczykami nie pomoga bo ona wyrywa te preciki jak zapalki. powodzenia Last edited by jefta; 07-05-2011 at 18:46. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Tak się też zastanawiałam czy probowac w takiej czy zrobić klatkę na zamówienie? Może macie jakieś namiary na kogoś, któ może zrobić klatkę z Warszawy lub okolic?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Niestety nie mam namiarów na kogoś kto przygotowuje / spawa klatki na zamówienie. Doradźcie, prosze, jaką klatkę wybrać z gotowych.
W sklepach widze kilka firm, które sprzedają gotowe klatki składane np Savic Rozmiar 107x71x81cm - cena 442 zł Savic Rozmiar 122x76x88cm - cena 535 zł Dog V Rozmiar 106x71x81cm - cena 349 zł Delfin rozm. 4- 104 x 69 x 74cm cena - 289 zł Delfin rozm 5- 122 x 76 x 84cm cena 363 zł Wszystkie info ze sklepu kuchniapupila.pl, w którym kupuję karmę dla kotów Jak dla mnie wszystkie one są takie same, ale może ktoś z Was miał z czymś takim do czynienia i zna różnice? Czy powinnam wziać jak największą czy np wyjść z założenia, że coś koło 100 cm długości wystarczy? Będę wdzięczna za informacje. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Lepiej kupić zwykłą Dog V, a resztę kasy przeznaczyć na lepszą karmę
Każdy wilczak jest inny, są magicy, którzy wychodzą z zakłódkowanych klatek, a są i takie, które klatkę traktują jak budę i same do niej wchodzą... Dużo zależy tak naprawdę od przyzwyczajania szczeniaka do pozostawania samemu.
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Ja kupiłem początkowo największą (myślałem sobie, że będzie psu wygodniej), coś koło 120x80. I musiałem ją wymienić. Nie mieściła się w pokoju. Nie mieściła się do samochodu. Porażka. Teraz mamy 106x70. Polecana przez niektórych Dog V ma właśnie takie rozmiary. I myślę, że do mieszkania to jest maximum.
|
![]() |
|
|