![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() A co do zmęczenia, to właśnie jest padnięta, po obgryzaniu kości jagnięcej ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Witam, mam do sprzedania dwie klatki - dog V oraz klatkę dla szczeniaka. Ponad to legowisko wiklinowe z poduszką dla dorosłego. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva.
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
A co sądzicie o czymś takim:
http://allegro.pl/klatka-dla-psa-cza...586493955.html ? Jest trochę większa niż DOG V, więc chyba psu będzie wygodniej. Tylko czy się nadaje pod względem wytrzymałości... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Wszystkie klatki tego typu aluminiowe rozkladane sa latwe do rozebrania przez wilczaka jesli postanowi sie wydostac za wszelka cene. Wiele osob odchowalo szczeniaka w nich bezproblemu ale wielu mialo straty znacznie przekraczajace wartosc psa i porzadnej klatki razem wzietych jak psu udalo sie wydostac
moje malenstwo potrzebuje kilku minut na wyjscie. wzmocnienia karabinczykami nie pomoga bo ona wyrywa te preciki jak zapalki. powodzenia ![]() Last edited by jefta; 07-05-2011 at 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Tak się też zastanawiałam czy probowac w takiej czy zrobić klatkę na zamówienie? Może macie jakieś namiary na kogoś, któ może zrobić klatkę z Warszawy lub okolic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Niestety nie mam namiarów na kogoś kto przygotowuje / spawa klatki na zamówienie. Doradźcie, prosze, jaką klatkę wybrać z gotowych.
W sklepach widze kilka firm, które sprzedają gotowe klatki składane np Savic Rozmiar 107x71x81cm - cena 442 zł Savic Rozmiar 122x76x88cm - cena 535 zł Dog V Rozmiar 106x71x81cm - cena 349 zł Delfin rozm. 4- 104 x 69 x 74cm cena - 289 zł Delfin rozm 5- 122 x 76 x 84cm cena 363 zł Wszystkie info ze sklepu kuchniapupila.pl, w którym kupuję karmę dla kotów ![]() Jak dla mnie wszystkie one są takie same, ale może ktoś z Was miał z czymś takim do czynienia i zna różnice? Czy powinnam wziać jak największą czy np wyjść z założenia, że coś koło 100 cm długości wystarczy? Będę wdzięczna za informacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Lepiej kupić zwykłą Dog V, a resztę kasy przeznaczyć na lepszą karmę
![]() Każdy wilczak jest inny, są magicy, którzy wychodzą z zakłódkowanych klatek, a są i takie, które klatkę traktują jak budę i same do niej wchodzą... Dużo zależy tak naprawdę od przyzwyczajania szczeniaka do pozostawania samemu. ![]()
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Ja kupiłem początkowo największą (myślałem sobie, że będzie psu wygodniej), coś koło 120x80. I musiałem ją wymienić. Nie mieściła się w pokoju. Nie mieściła się do samochodu. Porażka. Teraz mamy 106x70. Polecana przez niektórych Dog V ma właśnie takie rozmiary. I myślę, że do mieszkania to jest maximum.
![]() |
|
|