![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
witam,
Szasztin - info poszło całej reszcie chce oświadczyć, że w inscenizacji tej będą wybuchy i głośne odgłosy, krzyki również pewnie się zdarzą. Wojna z odgłosami, które mogą drażnić psiny jak i właścicieli będzie od ok. 15. Wcześniej będzie ciszej, tylko pojazdy, wojska itp. Pozdrawiam i przepraszam za niepotrzebne zamieszanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
i Super!
![]() przepraszać nie ma za co.. przecież nic się nie stało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ardal Conall
|
![]()
Nie to nie
![]() przyslali mi info z Bydgoszczy juz wszystko wiem ![]()
![]() |
#4 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Ja tam nie jadę, ale chyba będzie aż 5 wilczaków
![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
my z Imbusem tak na 75% sie wybieramy na wystawę - zatem miło bedzie nam poznać kuzyna
![]() A potem pojedziemy na inscenizację do Myslęcinka - tą o której pisał Marcin. Tak więc do zobaczenia!!!
![]() |
#6 |
Ardal Conall
|
![]()
no to elegancko!
my na inscenizacje sie nie wybieramy bo kombatantow wojennych nie chcieli ![]() ale serdecznie zapraszam bo na pewno bedzie na co popatrzec i czego posluchac hehe. No to zatem do niedzieli
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
Psy
kl. szczeniąt ARDAL CONALL Braterstwo Wilczaków kl. otwarta IDUN IMBUS z Peronówki kl. uzytkowa AMBER WOLF z Peronówki kl.championów APODIS Wilk z Polskiego Dworu suki kl.pośrednia ADANE Jantarowa Wataha kl.otwarta CINTRA Wilk z Polskiego Dworu kl. championów BARSABEL Wilk z Polskiego Dworu GINGER Dakmat Tak się chyba klaruje skład ale pewnosci nie mam. Udanej wystaw i spotkania! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ardal Conall
|
![]()
No i takie informacje lubie hehe
![]() dzieki wielkie i do zobaczenia
![]() |
|
|