![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Magda
a co do spotkania to mozemy przyjść i spotkać się przed finałami - Margo będzie z Juvart to nie tylko brata ale i mamunie zobaczy ![]() Grin ja na jego zrównoważenie zwróciłam uwagę dopiero po wczorajszym spacerze z Furią i Freyą one dwie szalały niczym pędzące iskry a ten czasem pobiegł, ale poza tym zachowywał się jak Cheytan i nic by w tym dizwnego nie było tyle ze młody jeszcze roku nie skończył a Cheyu to rozsądny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
A zazdrość, zazdrość
![]() ![]() Na razie,. dla lekkiego dementi o zrównoważeniu Łycko: ![]() ![]() Mozna rzec, że zrównoważony charakter poznasz po tym, jak wygląda pies na spacerze ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 09-07-2009 at 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
taaaaaaak i cały misterny plan .....
dzięki Aga ... To ja tu psu PR na najwyższym poziomie próbuje zrobić, że nie wspomnę że Cheyowi też a Ty mnie brutusie tak kompromitujesz... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
ale jakie "kompromitujesz" ?? Zobacz lepiej jakie on ma zajebiście dłuuuugie nogi
![]() (taka reklamka podprogowa) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() I fakt; na długaaaśne "odnóża" też już zwróciłam uwagę. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
chude to to takie ciągle mam wrażenie ze go za mało karmie, zero długiej sierści tylko jakaś pseudo kryza i ciągle głodne to to i jedzenia szukające ot cały mój mały kochany matołek (pewnie od Margo po głowie za to dostane w niedziele
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|