|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
OT. Przepraszam liudzi, ktorym smutno takie posty czytac, ale ja OFICIALNE mowie ze nie bede odpowiedziec ani NA jeden post, ktorego napisze Wilczakrew. BAN osobisty.
Jasne on teras ma wolne rece zeby mnie prowokowac, ale to nie uda sie jemu. .......................... ooo SPAM idzie znowu "ekspert", ktory nawet tego w realu nie widzial, gada. Greg, idzi do swoich zabawek, niegraj tego czym niejestes ok .......................... Dziekuje za zrozumialosc Last edited by wolfin; 02-08-2009 at 09:28. Reason: zmiana i OT |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Senior Member
|
Quote:
Wiesz wcale mnie to nie dziwi bo i nie mac co odpowiedzieć. No chyba, ze arogancją. Quote:
Daiva, a czy ja je kiedyś miałem przez kogoś związane. Jeśli przestaniesz pisać bzdury i dorabiać sobie teorię do wszystkiego, to i ja przestanę się tego co piszesz czepiać. [quote=wolfin;228034]ooo SPAM idzie znowu "ekspert", ktory nawet tego w realu nie widzial, gada. W ilu sprawach występujesz jako ekspert nie mając o tym bladego pojęcia. Jak wymądrzasz się i pouczasz innych nie będąc samej w porządku. Nie zapominaj Daiva o jednym, to, ze w określony sposób doszłaś do czegoś i znalazłaś się na szczycie nie jest faktem, ze tam już pozostaniesz. Te same osoby dzięki którym tam się znalazłaś mogą bardzo szybko cię ściągnąć w dół bo nie zrobiłaś tego sama ale dzięki komuś. Zauważ, ze od tych osób zaczynasz się odwracać bo uważasz, ze jesteś lepsza. Tak nie jest bo nie ma ludzi lepszych i gorszych. Jeszcze dam Ci jedną radę na przyszłość i nie przyznawaj się ludziom, ze oceniasz wilczaki na podstawie nieoficjalnego standardu bo tego oficjalnego nawet nie czytałaś. Znajdź swój własny styl, nie zmieniaj zdania w zależności od tego skąd wieje i wtedy będziesz miała większy szacunek. To jest to co najlepiej potrafisz. Ja Cię Daiva rozumiem i było by mi szkoda jak byś potem płakała . |
||
|
|
|
![]() |
|
|