|
![]() |
#1 | ||
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Czasem widuję takie obrazki, że właściciel swojego nowozakupionego szczeniora czy trzeba, czy nie trzeba prowadzi na krótkiej, napiętej smyczy (ba, czasem wręcz zakłada mu kolce) po to, żeby ten nie nauczył się ciągnięcia. ![]() Potem widuje się dorosłe pieski, które idąc na smyczy tak ciągną, że omal się nie uduszą, bo po prostu właściciel w młodości (psa znaczy) nie dał mu szansy dowiedzieć się, że można inaczej. Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
A nie nie
![]() ![]() Ja zwyczajnie nie wierzę z ludzką konsekwencję ![]() ![]() (pokaż mi psa, który przy jakimkolwiek innym "zadaniu" będzie tak wytrwały jak podczas siedzenia i oczekiwania na coś dobrego):P p.s. oczywiście nie wchodzę w polemiki pt "mój genialny pies nie żebrze" - pokornie przyjmuję do wiadomości istnienie genialnych psów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() A co ciekawsze - NIGDY nie był przy stole podkarmiany... Faktem jest jednak, że wygląda na to, że stół stołowi nierówny. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Żebranie to genialny przykład jak działa komenda już do końca ułożona.
![]() Baaj dla wielu osób nie żebrze, ale ja wiem, że to robi, tylko w bardzo specyficzny sposób.
![]() |
#5 | |
Licho nie śpi...
|
![]()
Kantarka nie stosowałam, nie miałam takiej potrzeby. Mnie moje bure az tak bardzo nie tłamszą, ale kiedy smycz trzyma ktoś inny to oczywiście muszą sprawdzić na ile mogą sobie pozwolić
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
1 - nie zebrze, chyba, ze jest moj tata (zawsze cos przemyca pod stolem) 2 - udaje, ze nie zebrze 3 - zebrze bezwstydnie 4 - sam sie czestuje Zastanawiam sie jaki bedzie nastepny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Najlepsze egzemplarze, to mieszanki 2 z 4.
![]()
![]() |
#8 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Czy przyjezdżacie do Późnej???? Chciałbym zobaczyć jak mała wyrosła . Od Pieskowej skały mineło juz 2 miesiące!!
![]() |
|
|