![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Ty, ty nie zapominaj o powstaniach śląskich!
Ale jedno jest pewne - to nasze strony potrafiły zrobić coś co nie było porażką ![]() Nasze, bo uważam się za hanysa mimo że część mojej rodziny to Pyry ![]() Nie zebym coś miał do Grzesia, bo go lubię (ups wydało się ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() Pyry i hanysy... hmmm... kluski śląskie ![]() ![]() hanysy i gorole to tak jak pyry i warszawka ![]() no to robimy nowy podział wilczakowej Polski hehe
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Eeee... Wy tak na serio z tymi pyrami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Jak to powiedział swojego czasu Maklakiewicz w super filmie HYDROZAGADKA
A WIĘC WOJNA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jednak wypraszam sobie i poprosze nie nazywać mnie gorolem. Nie mam nic do uprzedzeń etnicznych, rasowych i wszystkich innych. Urodziłem się i mieszkam w Zagłębiu, a moja rodzina pochodzi z pod Warszawy i Kłodawy z dziada pradziada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() Aż mi się przypomina jak chcieliśmy kupić wilczaka to Witek zarządził, że dzwonimy do "silesian wolf" bo on nie chce mieć psa gorola ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
No i nie pieroński warszawiok tylko krawężnik poproszę. Na gorola się w dalszym ciągu nie zgadzam. Zagłębiak brzmi lepiej. Piętno rzeki granicznej z mojej młodości i Hanysy z kamieniami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|