![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Nie wytykaj kto ma z jakiego miotu psa . Spotkamy się wcześniej niż myślisz. A jak nie umiesz posługiwać się Poznańską enigmą to maszyne do pisania sobie kup. Wy powstanie mieliście tylko raz jak wpadne na miedzy narodówke to bedzie drugie . Nie daruje Ci tego co napisałeś ziemniaku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
Po pierwsze to nie ziemniaku tylko PYRO!!! Po drugie:zapraszam - to poznańska gościnnośc ![]() ![]() i nie chce mi się już dłużej prowadzic tej rozmowy ktora absolutnie nie ma zwiazku z tematem.Serio przyjedz, pogadamy. Niech wygra lepszy ![]() Chyba w weekend będzie okazja do konfrontacji ![]() to juz 2 osoby chca ze mna pogadac: najpierw wilczakrew a teraz OneUnited ![]()
Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. Last edited by Kamoszka; 15-09-2009 at 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Ty, ty nie zapominaj o powstaniach śląskich!
Ale jedno jest pewne - to nasze strony potrafiły zrobić coś co nie było porażką ![]() Nasze, bo uważam się za hanysa mimo że część mojej rodziny to Pyry ![]() Nie zebym coś miał do Grzesia, bo go lubię (ups wydało się ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() Pyry i hanysy... hmmm... kluski śląskie ![]() ![]() hanysy i gorole to tak jak pyry i warszawka ![]() no to robimy nowy podział wilczakowej Polski hehe
![]() |
![]() |
#5 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Eeee... Wy tak na serio z tymi pyrami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Jak to powiedział swojego czasu Maklakiewicz w super filmie HYDROZAGADKA
A WIĘC WOJNA |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jednak wypraszam sobie i poprosze nie nazywać mnie gorolem. Nie mam nic do uprzedzeń etnicznych, rasowych i wszystkich innych. Urodziłem się i mieszkam w Zagłębiu, a moja rodzina pochodzi z pod Warszawy i Kłodawy z dziada pradziada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() Aż mi się przypomina jak chcieliśmy kupić wilczaka to Witek zarządził, że dzwonimy do "silesian wolf" bo on nie chce mieć psa gorola ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
No i nie pieroński warszawiok tylko krawężnik poproszę. Na gorola się w dalszym ciągu nie zgadzam. Zagłębiak brzmi lepiej. Piętno rzeki granicznej z mojej młodości i Hanysy z kamieniami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Co prawda moje korzenie z Poznania pochodzą ale jednak jestem warszawianką i wkurza mnie jak najwięcej o Warszawie mogą powiedzieć ci, którzy tu wpadają raz na jakiś czas i ...się gubią
![]() ![]() A Poznań.. co to jest Poznań?.a takie miasteczko pod Warszawą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wiewiórka Wredna
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
GAGA no zatkało mnie . ale dobrze im dowaliłaś
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
złośliwy krasnolud
|
![]()
Warszawiak, krakowiak i ślązak złapali złotą rybkę która chciała spełnić tylko 1 życzenie od każdego.
- warszawiak - chce żeby warszawa była otoczona murem, żeby żadna hołota nie przyjeżdżała do mojej stolycy - krakowiak - to ja chcę żeby ten mur był szczelny, żeby warszawiaki nie wychodziły i przyjeżdżały do krakowa. - ślązak - jak mur stoi i jest szczelny, to wody do pełna. Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() a to ze w Poznaniu jesli juz jeden raz zapytali czy chcec cos do picia, to lepej opowiedziec ze tylko daj, bo inaczej juz wieciej nie zapytaja, tez szlyszelis cie? bo mi lodzian to opowiedzial kedy bylismi w gosci w Poznaniu a to ze Wawa i reszta Polski jest, to juz od pierwszych rozmow w Pl wiem ![]() noo co dalej bedzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() HA!!! I rogale marcińskie!!! I koziołki!!! I Browar Lech!!! I Lecha Poznań!!! i Rycha Peję i wiele wiele innych godnych pozazdroszczenia ![]() czy od spalin i smogu unoszącego się nad stolycą dostałeś omamów? Jakim "IM"?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za kazdym razem jak jedziemy na pokazy i przejezdzamy przez mazowsze to wiemy na pewno ze jestesmy coraz blizej stolycy. Jest pewien czynnik który odróżnia mazowieckie dziewczyny od naszych Wielkopolanek. Ale to zakrawa o szowinizm więc przy okazji, żeby dowodów nie było ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Natury nie mam co oszukiwać, ja ZAWSZE dokonuję słusznych wyborów, moi antenaci tez ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
The Grim Reaper
|
![]()
Masz na myśli to, że po powstaniu zabrakło warszawiaków i sprowadzili ludność z okolicznych wiejscowości do odbudowy stolycy i tak zostało?
![]() I tak to ŁÓDŹ jest najlepsza.
![]() |
#18 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do Poznania - rogale mniam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
BTD byłeś kiedyś na ustawce ? chyba nie to czas najwyzszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jednak ja je zlewam bo i tak nie masz żadnego dowodu na te pomówienia . W zabawe kto co i kiedy po , której flaszce sie nie mam zamiaru bawić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|