Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-09-2009, 15:39   #1
szasztin
Senior Member

szasztin's Avatar

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Kasiu pomyślałem. Wiem, że pracuje i nie chodzi o fakt, że ona tam musi być osobiscie. Wiem co to znaczy organizacja imprezy masowej i wiem jakie są to wyzwania i obowiazki.

Zgadza sie, ze była bo wtedy w Zielonej Górze wystawa odbyła się w zupełnie innym terminie.

Jednak nadal tego nie rozumiem dlaczego tak wiodącej hodowli w Polsce nie widać na jedynej wystawie klubowej. Tyczy się to też i innych hodowli w Polsce. Poprostu one nie istnieją .
Pomyslałeś - ale nadal nie rozumiesz.....
Co do pojawiania sie hodowli na wystawach - to jak pisałam - dwa lata temu na klubówce nie było tez innej wiodącej hodowli w Polsce mianowicie Wilka z Polskiego Dworu. I co - z tym nie ma problemu????? Brak tej hodowli na tak znaczącej i ważnej wystawie jest dla ciebie zrozumiały????
szasztin jest offline   Reply With Quote
Old 26-09-2009, 16:02   #2
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by szasztin View Post
Pomyslałeś - ale nadal nie rozumiesz.....
Co do pojawiania sie hodowli na wystawach - to jak pisałam - dwa lata temu na klubówce nie było tez innej wiodącej hodowli w Polsce mianowicie Wilka z Polskiego Dworu. I co - z tym nie ma problemu????? Brak tej hodowli na tak znaczącej i ważnej wystawie jest dla ciebie zrozumiały????
Nie jest zrozumiałe.
Zwłaszcza jeśli cały czas od iluś lat toczą się rozmowy na temat klubu to nie jest to wcale zrozumiałe , ze hodowcy nie pojawiają sie na wystawie klubowej.
Zwłaszcza Ci hodowcy co coś znaczą i tutaj nie ma wyjątków czy jest to z Peronówki, Wilk z Polskiego Dworu, Silver Power, Braterstwo Wilczaków, Jantarowa Wataha itd
wilczakrew jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules