![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
a to je vazne, mami nie len Amore mio z takoi to situacjou no a viacej psov.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
no ako citam tak citam zistujem tusim ze co sa chovania tyka tusim si s herou mozem robit co chcem, ak aj nie tak so svojimi stenatami po nej uz duplovane lebo kedze za stence je zodpovedny chovatel.je to smutne, mrzi ma to i ked na druhej strane je to mozno pre niekoho potesujuce,len som si naivne myslel z tych vsetkych rozhovorov ze chov je nieco kde treba nieco vediet s iekim diskutovat a radit sa ale yrejme som bol fakt naivný. je to jednoducho na nazore jednotlivca a jeho vedomosti, skusensti a svedomi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
sodo podla mna si najpresnejsie vystihol to posledne slovo - je to na svedomi cloveka, co a ako nakoniec pre svojho psa a plemeno spravi alebo nespravi
ja keby som nepoznala toto forum, kupila si psa tak, aby bolo "vsetko ok podla pravidiel", potom sa dostala k tomuto foru a zistila, ze ten pes nie je az tak ok, tak by som bola neskutocne sklamana ja sa do "tajov a zahad riadneho chovu" len dostavam, prave preto sa mi tu zda byt neskutocny bordel, ale cim dalej tym viac ma odradza to, ze si prakticky kazdy moze robit co chce a ja by som musela stravit mesiace studovanim databazy, aby som zistila, koho psy su podla tych pravidiel, ktore si ja predstavujem, ze by mali fungovat, a ktore si cenim, nehovoriac o dalsich veciach, na zaklade ktorych si clovek vybera psa momentalne mam bezpapierakov a ked sa situacia bude takto vyvijat dalej (aj u nas na Slovensku), tak dakujem pekne, stracam zaujem o papierove stena a nechcem byt sucast tohto spolocenstva s pseudopravidlami, ktore aj tak nikto nemusi dodrziavat |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|