![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
B. Gdy pójdziesz do apteki i poprosisz o pełny zestaw witamin i będziesz brała dawkę 2x większą od wskazanej, to wg mnie jest przysłowiowa bomba witaminowa. I dawkowana, czy to w sytuacji osłabienia organizmu czy profilaktycznie, bo zaraz będzie okres grypowy. A skład? A co ja, kurna, chemik-farmaceuta jakiś jestem, żeby pamiętać te wszystkie witaminki, pierwiastki śladowe i inne mikroświństwa... C.Nic nie sugeruję. Wydawało mi się, że pisałam czytelnie. Poprosiłam tylko o wasze opinie. To wszystko. D. Od niedawna czytam to forum i nie mam czasu czytać wszystkich mądrości tu zawartych. A temat tak się rozlazł, że skorzystałam z okazji i TYLKO zapytałam. E. Znajomy forumowicz swojego psa złożył na ołtarzu i bełkotał o zaszczycie posiadania tego czworonoga. Dowartościowywał się tak, obrażając wszystkich dookoła, że zablokowali go na forum. To była niska samoocena i max kompleksów. Inny mówił tylko to, co mówili inni, silniejści z charakteru. Bał się powiedzieć swoje zdanie. Mały człowieczek z kompleksami i niską samooceną. Stąd wcześniejsze gratulacje za powiedzenie otwarcie swojego zdania. To wszystko. Jezu, już strach jechać do tych Kielc ![]() Już się nie denerwuj Gaga- o nic Cię więcej nie zapytam. ![]() Dobrej nocy-pa |
|
![]() |
![]() |
|
|