![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Kurňa lidi, rovnejte to podle abecedy ! Na začátku seznamu jsou chovatelské stanice, pak psi a pak cvičáky. Stačí v seznamu ukázat na ikonku kapky vedle jména psa)CHS stisknout levé tlačítko myši, držet a posunout záznam na potřebné místo. Taky jsou tam občas prázdné zápisy (naposled uživatel Tomas z 19.1.2010 okolo 9. hodiny). Po stisknutí tlačítka "Hotovo" si zkontrolujte, zda Váš zápis je v seznamu a na konci zda nevisí nějaký prázdný záznam. Děkuji za pozornost.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Další prioblém na mapě. Pište tam celá jména svých hafíků, včetně chvatelské stanice. Záznamy typu "Azorek" nebo "Punťa" jsou k ničemu, protože samozřejmě může jít o úplně jiné psy jiných plemen nebo voříšky, které nám na mapu nacpe nějaký hacker. Posledním příkladem je Beowulf. Protože je označen Knovíz, jedná se zřejmě o Beowulf Srdcerváč, nicméně to není jisté. Prosím majitele, aby to doplnil. Budeme takové podezřelé záznamy mazat aby nám nezaneřádily mapu ? A kdo by to měl dělat ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
vždy keď mám čas mapku kontrolujem a premazávam neplatné značky. ovšem jeden problém sa objavil a to, že neskutočne spomaľuje PC a na všetkých mojich 3 PC mi už niekoľkokrát celkom vyplo mozillu. neviem, či je to len prehliadačom, alebo je problém niekde inde...
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
omylem jsem přesunula claru grey střípek snů, omlouvám se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Not so Junior Member
|
![]()
Já "ségru" zas vrátím.
![]()
![]() |
#6 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Přibyla nám spousta štěňátek, stanic, chovatelů a majitelů, tak oživuji téma, abychom věděli kde koho hledat.
Lidi a pejsci, doplňujte se na mapku. (Návod v článku na homepage.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Lidi, připisujte se na mapku
![]() |
![]() |
![]() |