|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Zimowy Baaj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Tegoroczna zima pełna jest niespodzianek, tereny zalewowe nad Wisłą przeistoczyły się w idealnie gładki i śliski lód i Chey, który uwielbia łazić po lodzie...tym razem wymiękł
![]() nie było nawet jak wbić pazurów dla lepszej przyczepności ![]() jedyny ratunek w odrobinkach śniegu na lodzie ![]() nieopatrzne wejście (wślizg) na lód ![]() próba okiełznania nieprzyjaznej nawierzchni... a na koniec.. miły mieszkaniec (tymczasowy) nadwiślańskich terenów:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilkokłak
|
To zdjęcie to zaprzeczenie tego, że tylko koty potrafią wysuwać w razie potrzeby pazury.
A tu Chey ma świetną minę: |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() i to: ![]() ale dobrze, ze względu na zaśnieżone chodniki pazury nie mają się gdzie ścierać to dzisiaj było małe manicure A siłę mają odpowiednią-jak taka łapa przejedzie po ręce to tnie i zostawia niezłe szramy |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Witam wszystkich. Wrzucam kilka zdjęć Murmura na śniegu. Wilczak zimą to rzeczywiście niesamowite "zjawisko"
Last edited by lukass; 25-01-2010 at 00:07. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
lukass - on jest przepiękny
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
Tylko nasz pompon jakos tak ostatnio wylysial - oczywiscie odpowiednio do temperatury -30 na dworze |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
z Unką. Ale pamiętam, że jej pierwsze łysienie było o tej samej porze, bo w zeszłym roku wybierałam się do Rzeszowa na wystawkę i odpuściłam ... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Fotki z wczorajszego spaceru nad morzem - pogoda super , zimno jak diabli ale mrozne powietrze przeciez najzdrowsze
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VIP Member
|
Nowa porcja...
Loray Peymakilir "Juz ideeee" Kasdeya i "podsniegowe wykopki, ktore jeszcze nadaja sie do zjedzenia" Jolly Juvart
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Galicyjski Wilk
|
Michał - telepatia! W zeszłym tygodniu jak byłam na szkoleniu z Inti to Zula dopytywała się jak tam idzie Żanecie, jak postępy. I proszę jak w tym tygodniu ją spotkam to z ręka na sercu będę mogła powiedzieć "Rewelacyjnie
" Widzę że Baaj świetnie biega z koziołkiem i mam wrażenie że sprawia mu to przyjemność! BRAWO! |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Wiewiórka Wredna
|
Quote:
|
|
|
|
#16 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Wlasnie mialam napisac, ze dawno tu nie bylo takich zdjec.
Super Ja moge na razie co najwyzej z innym koziolkiem zrobic - drewniane zjedzone |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Wiewiórka Wredna
|
Quote:
|
|