![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
![]() |
#1 | |
Member
Datum registrace: May 2008
|
![]() Quote:
Za tím, co jsem tu napsala si stojím. A s Tvým přehnaným zbrojením proti bezpapírákům nesouhlasím. Schůze...ano, stačila mi ta jedna. |
|
![]() |
![]() |
#2 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Já tedy nevím, já jsem v Klubu kvůli psům a ne kvůli lidem. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
Datum registrace: May 2008
|
![]() Quote:
Proč se paní chová jak se chová..taky bych ráda věděla. Nicméně, asi se jich tak hrozně moc zbavovat nechce. Jinak by bylo řešení nad slunce jasné. Připadá mi to dost podobné jako případ, ve kterém jsi se angažoval, jak jsi zde zmiňoval. V každém případě..pokud vím, fena té paní, zrovna s PP je... ....ta poslední poznámka...no právě. Ale o psech mi to moc nepřipadalo..spíš o těch lidech. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
Datum registrace: Apr 2008
|
![]()
Je to trochu OT tohodle vlákna, ale stejně si dovolím:
Zaujalo mě, jak se tu stavíte (nejen yzengrin, i mnozí další) ke Klubu a členství v něm. Na různých setkáních a srazech se leckdy dostane právě na toto téma a většina lidí se rozhořčeně vyjadřuje ve smyslu, že Klub je instituce k ničemu, že tam "sedí" ten nebo onen a podle toho to vypadá, že by se něco mělo dělat takhle a něco jiného onak atd atd. Když ale máte po svodu a bonitaci vydržet do schůze, tak všichni někam pospícháte, nikdo se schůzí nepočítal, ačkoliv se o ní vědělo dost dopředu a po bonitaci se koná vždy. Neumím si představit, že by schůze měla mít samostatný termín. To by tam nepřišel opravdu nikdo. A pak se divíte a nadáváte, že jsou pravidla, jaká se vám nelíbí, že se nedozvíte, co chcete vědět a že nemáte možnost svým názorem ovlivnit dění. Jeden tábor nadává na činnost Chovatelské komise, druhý zase na činnost té předchozí. Když máte možnost za směšné čtyři stovky ročně přispět svým hlasem do diskuze a aspoň se pokusit něco změnit, tak se vám nechce. Ale vykecávat se schovaní za monitorem počítače, to vám jde. Každý má právo na názor, každý má svoji pravdu. Dokonce se sejde spousta lidí, kteří mají shodný názor v opozici proti stávajícímu stavu, ale abyste se sešli na adekvátním místě a řešili a měnili ten stav tam, kde to jde, to se vám nechce. Nelíbí se vám kdo vede Klub, ale nové vedení zvolit nejdete. Nelíbí se vám pravidla chovu, ale svoje připomínky nahlas neřeknete. Nelíbí se vám, že vláda krade, ale místo k volbám jdete do hospody...... Můj táta říká, že "Kecy jsou na prd." Má pravdu, vážení.... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
#6 | |
Junior Member
Datum registrace: Jun 2004
|
![]() Quote:
![]() ![]() Nedá mi, abych k tomu nedodala, že navíc ty informace, které jsou na kl. stránkách, Klub stojí další ne zcela zanedbatelné peníze - za webhosting! Takže až si většina lidí řekne, že vlastně nemá smysl platit členství, protože těch pár slev na svod a bonitaci oželí, stejně jako pár pro ně nedůležitých informací navíc ve Zpravodaji, když vlastně vše, co je zajímá, je na klubovém webu, může se nakrásně stát, že nebude žádný web - neb to nebude mít kdo zaplatit! A svody a bonitace, které jsou totiž - pro Vaši informaci - nevýdělečné a tedy dotované Klubem, podraží třeba na trojnásobek. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
Datum registrace: Jun 2004
|
![]() Quote:
Navíc vždy jednou za dva roky vychází ročenka (právě letos vyjde další), kde je vždy výpis z plemenné knihy za poslední dva roky, seznam plemeníků a nově byl udělán i seznam chovných fen. Plus byly zveřejněny další statistiky z chovu. Můžeš namítnout, že v Klubu nejsi 2 roky, tedy jsi předchozí ročenku neviděla - jenže ona je ke stažení na stránkách - ovšem samozřejmě jen pro členy KCHČSV (pokud nejsi zařazena v uživatelské skupině členů KCHČSV, je to bohužel tím, žes o to nepožádala - jinak, než ručně toto zařazení totiž udělat nejde). A naprosto souhlasím s tím, co napsala Marianka - s prominutím blbě kecat a kritizovat umí každý, ale přiložit ruku k dílu a něco užitečného udělat, to už je jaksi horší.... Dveře do redakční rady jsou všem, kdo mají chuť pomoct a být užiteční, neustále otevřené. Ale on se jaksi nikdo do ničeho moc nehrne - bodejď by ne, vždyť je to totiž o práci, o volném čase, o nutnosti vyvíjet nějakou iniciativu a taky o tom, že se Vám pak na hlavu sesype hromada "chytrých" připomínek (abych nebyla nespravedlivá - ano, někdy jsou některé připomínky opravdu na místě - bez zpětné vazby se nikdy nic nedá zlepšovat). A samozřejmě - určitě by šlo spousta věcí dělat líp! Jen na to nemůže být právě jeden nebo dva lidi!!! A další věci jsou třeba i o těch financích - když bude mít Klub 3x tolik členů, může i finanční stránku zpravodaje řešit ze sakra jiné pozice (třeba tolik neřešit počet stran ve Zpravodaji a umožnit tak další rozšíření jeho obsahu atd.) - škoda, že většině tyhle všechny souvislosti nedocházejí.... Rovněž obsah či případná neaktuálnost klubových stránek se kritizuje dobře - ale něco udělat pro to, aby to bylo lepší, to už jaksi nee (teď narážím třeba na ty chytré kecy, co jsem zahlédla v jedné z odkazovaných diskuzí z tohoto vlákna o Chase...). A mám-li se v tomhle šťourat dál, dost mě mrzí, že většina lidí ke členství přistupuje přesně stylem "Co z toho budu mít, když budu členem?". Tedy krom toho, že členové mají opravdu těch informací (právě chovatelských!) o něco více, tak mají rovněž vše levnější! Poplatky na kl. akcích (výstavy, soutěže, bonitace), ale rovněž poplatky chovatelské (krycí listy, vystavování PP...). Ale to, že podporou existence Klubu opravdu podporují plemeno jako takové, opět dochází jen menšině... Omlouvám se za OT a za jistý "výlev", ale některé věci mě prostě dokážou dostat.... |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
Datum registrace: Mar 2004
|
![]() Quote:
Chtěli jste funkce?? Máte je! Název tohoto serveru je WOLFDOG. Neslyším v něm nic o p.p...členství v Klubu..... Mazání kontaktů a informací o zvířatech, která urgentně pomoc potřebují je zrůdné a žádný demagog mi to nevysvětlí svým sebedelším " plácáním. " Monika
![]() |
#9 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Každý kdo má svůj soukromý web, měl by si dát odkaz na stránky. Je to minimum co pro ně můžem udělat. Udělejte to, kdo můžete.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Tohoto tématu jsem si ani nevšimla... Až teď. Reakce 1 táboru (Pavla) a všech ostátních mě samozřejmě nepřekvapuje, a Vy všichni co tu jste si myslím taky ne.
Chválít ty co měli sílu a snažili se něco prosadit - Administrátor tu nechá jen to co se líbí jemu. Psů je mi líto (kór teď mi to rve srdce, když jsem měla doma štěňata) můžete mi někdo poslat odkaz na nějaké informace [email protected] (tady by to bylo zase smazáno co kdyby si toho nějaký náštěvník všiml a byl tím otrávený, protože toto je pouze pro psy s PP!!! furt dokola) i já si to hodím ráda na své stránky a dál. Pokud to psů pomůže bude to jen dobře. ) Pavel nepomáhá nikomu pravděpodobně ani svým odchovům - je toho názoru, že chovatel se má starat sám o sebe a pokud nemáš zájemce pro štěňata nemáš krýt. Sám mi to napsal, když jsem řekla, že je správné aby chovatel pomohl když může majiteli své feny udat štěňata. Já jsem toho názoru, že když můžu pomůžu ráda, aby mimina přišla do nových domovů. A nejen své "rodině" přeposílám zájemce i jinam kde mají volné štěndo. Pokusím se pro ty psy udělat taky něco aspoň pro dobrý pocit. Chtěla bych mít názor jako někteří a nic by mě netrápilo. Pavle nezlob se na mě, vím že je ti asi jedno jaký názor na tebe mám, ale v poslední době, opravdu boduješ - tvoje názory jsou opravdu "Ve světě psů" trochu mimo umíš odstavce a chovatelský řád nazpaměť, ale aby jsi logicky uvažoval co je pro ty psy nejlepší to ne. Čekám nějakou vyvracející reakci, jako vždy. Ale můj názor na tebe to nezmění. Nadáváš Monice, že si nedá odkaz, pokud vím měla tam Fredyho, má tam i šteňata po svých odchovech...Každý se pro to snaží něco udělat jen ty hážeš klacky pod nohy a sám si odkaz nedáš ani na svoje stránky, kde jsi pánem sám, když to tu svádíš na více lidí. Ach jo... |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Už jsem našla odkaz ... Ze stránek p. Nekvasilové .. díky.
|
![]() |
![]() |
#13 | ||
Moderator
|
![]()
Nikoliv. Jen to, co splňuje pravidla tohoto serveru, který je nikoliv veřejnoprávní, nýbrž soukromý. Nikoho nenutíme, aby sem chodil, nikoho nenutíme, aby se zde registroval. A protože je to soukromý server (placený ze soukromých peněz a nikoliv z peněz vás-uživatelů), tak logicky pravidla určuje ten, komu patří. Proč to už konečně nepochopíte ??? Když potřebuješ inzerovat štěňata nebo diskutovat na fóru nebo se hrabat v databázii, je Ti tenhle server dobrý. Nezasloužila ses o něj ani kapičkou a tenhle server po Tobě taky nic nechce. Ale nekritizuj něco, co se Ti často hodí a čeho zdarma využíváš.
Sprostá lež a hulvátské napadání. Nevíš co bys, tak napadáš úplně bez jakýchkoliv důkazů. Stačí se zeptat majitelů mých štěňat. Quote:
Quote:
Opět lžeš. Monice jsem v této diskuzi nenadával. Fredyho si dala na své stránky, protože je to pes s PP a navíc dospělý, takže zájemce o štěňata zjevně nepřetáhne. Ale případ o kterém se tu diskutuje a který ona sama sem dala jako první tam neměla dodnes. To je fakt. |
||
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Monika
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte, som rada že o tento prípad sa nezaujímam len ja ,ale musím vám oznámiť že po dnešom telefonáte s pani majiteľkou som to vzdala, zrušila všetko čo som s ňou a xy ľudmi po niekoľkohodinových telefonátoch dohodla, takže zajtra sa nič nekoná.
Vraj našla záujemcu ktorý psov odkúpi. A v tom je problém, mňa by ani vo sne nenapadlo že by si ona bola schopná za psov ešte niečo pýtať. Nestačí jej že som 4 dni hľadala prípadných záujemcov ktorí by boli schopní takéhoto psa zvládnuť, zobrať si ho čo najskôr a zabezpečiť život ako sa patrí. Hold zase som sa presvedčila o tom aká som naivná, a opäť sa mi potvrdilo pravidlo: za dobrotu na žobrotu. Takže ďalej riešiť tento prípad asi nemá zmysel. Last edited by Elar : 02/02/10 at 19:46 |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
No to bude este sranda... Ludia prosim vas sledujte media, ak sa niekde suchne o svorke krvilacnych CVciek nech sa k tomu mozeme vsetci co tu sme hned aj medialne vyjadrit.
#18 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Já mám na stránkách odkaz pod kterým se otevře i pár fotek.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
No obavam sa ze psy skoncia niekde vo vykupe (aj to len v lepsom pripade) alebo ako SUPi v nejakom objekte* - a po nejakej dobe sa v spravach dozvieme ako svorka CSV roztrhala psa, decko, babku, tmavsieho obcana, mestskeho/statneho policajta (vyberte si podla toho na co mate zaludok). A toto vsetko len nahra do kariet primitivom typu Galbavy a spol. a zase sa zacne vsade pretriasat krvilacnost vlcich hybridov a v krajnom pripade az zakaz chovu.
Viem ze nie je ziadna pravna moznost zistit od "chovatelky" kde vsetky stence idu ale mozno by stalo za to skusit to zistit. A tiez nejakym sposobom zverejnit info o nej medzi chovatelmi aby sa nestalo ze si tetuska za jeden-dva rocky kupi dalsieho psa *v poslednej dobe je bezne nechavat na vacsich prazdnych ohradenych pozemkoch, ktore cakaju na developera nejakeych psich "strazcov" - cim vyzeraju krvilacnejsie - tym lepsie. Je to lacnejsie ako SBS a ked sa tam zacne nieco robit tak sa jednoducho "odprataju" |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
No tak jim pomáhej, proč si nedáš informaci na své stránky ? Zrůdně se chováš sama, ostatním na jejich webové stránky vnucuješ něco, co sama na své odmítáš dát. A jak se jmenuje nebo nejmenuje náš server, nezlob se Moniko, to skutečně zvláště s Tebou, řešit nebudu.
|
![]() |
![]() |
|
|