Précédent   Wolfdog.org forum > Polski > Żywienie i zdrowie

Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje....

Discussion fermée

Outils de la discussion Modes d'affichage
Vieux 24/02/2010, 15h22   #41
AngelsDream
Wiewiórka Wredna

Send Message via Gadu Gadu to AngelsDream
Par défaut

Margo, wszystko już napisałam. Mam się powtarzać? Specjalnie dla Ciebie?
AngelsDream jest offline  
Vieux 24/02/2010, 15h26   #42
z Peronówki
VIP Member

Envoyer un message via MSN à z Peronówki Envoyer un message via Skype™ à z Peronówki
Par défaut

Citation:
Envoyé par AngelsDream Voir le message
Margo, teraz to już przegięłaś kompletnie i poniżej pasa. Wiem, że na tym forum chamstwo jest normalną formą wypowiedzi, ale to, co zrobiłaś w swoim powyższym poście jest po prostu na poziomie dna, nie widzisz tego?
i
Citation:
Envoyé par AngelsDream Voir le message
Wierzę, że los wiedział, co robi. Może w ten sposób oszczędzono bólu innym ludziom.
Angels, masz racje... To DNO. Dla mnie koniec tematu Dony, Blitz i Beau. Rozwalilas mnie na lopatki...

JA WIERZE, ZE KAZDY PIES ZASLUGUJE NA ZYCIE. NIE TYLKO TEN PIEKNY I ZDROWY, ALE TEZ TEN NAJBARDZIEJ SCHOROWANY. I ODEJSCIE NAJBARDZIEJ OBARCZONEGO WADAMI PSA TO ZAWSZE TRAGEDIA - NIGDY NIE JEST TO DOBRE ZRZADZENIE LOSU!!!!!
I zdania nie zmienie.

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline  
Vieux 24/02/2010, 15h31   #43
Rona
Distinguished Member

Par défaut

Mnie się natomiast wydaje, że wielu hodowców nie informuje publicznie o problemach w swoich hodowlach, ukrywa informacje o wadach genetycznych i innych swoich psów właśnie przez ludzi takich jak Żaneta.

O ile zawsze byłam za otwartością - teraz zaczynam mieć wątpliwości czy warto być szczerym i wystawiać się na takie lub podobne ataki i komentarze.

Praktycznie jedyne dwie hodowczynie, które upubliczniły informacje o wnętrach w swoich hodowlach zostały "skopane moralnie" (komentarz:"o resztę zadbało życie" jakby na to nie patrzeć, jest ciosem poniżej pasa; Magda, przykro mi, że musiałaś to przeczytać ), podczas gdy wiele innych hodowli może nadal hodować pod winietką "mamy zdrowe linie" choć tajemnicą poliszynela jest, że także zdarzają się w nich wnętry, wady serca, złe stawy itd.

Przypuszczam, że teraz wielu hodowców nabierze wody w usta i będzie jeszcze bardziej ukrywać to i owo i trudno im się dziwić.
Żaneta, nawet nie wiesz, ile złego tymi postami zrobiłaś dla hodowli wilczaków w Polsce...

Proszę moderatora o zamknięcie tego tematu, właśnie ze względu na Magdę

Rona jest offline  
Discussion fermée

Règles de messages