![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#41 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Margo, wszystko już napisałam. Mam się powtarzać? Specjalnie dla Ciebie?
#42 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
JA WIERZE, ZE KAZDY PIES ZASLUGUJE NA ZYCIE. NIE TYLKO TEN PIEKNY I ZDROWY, ALE TEZ TEN NAJBARDZIEJ SCHOROWANY. I ODEJSCIE NAJBARDZIEJ OBARCZONEGO WADAMI PSA TO ZAWSZE TRAGEDIA - NIGDY NIE JEST TO DOBRE ZRZADZENIE LOSU!!!!! I zdania nie zmienie.
![]() |
#43 |
Distinguished Member
|
![]()
Mnie się natomiast wydaje, że wielu hodowców nie informuje publicznie o problemach w swoich hodowlach, ukrywa informacje o wadach genetycznych i innych swoich psów właśnie przez ludzi takich jak Żaneta.
O ile zawsze byłam za otwartością - teraz zaczynam mieć wątpliwości czy warto być szczerym i wystawiać się na takie lub podobne ataki i komentarze. Praktycznie jedyne dwie hodowczynie, które upubliczniły informacje o wnętrach w swoich hodowlach zostały "skopane moralnie" (komentarz:"o resztę zadbało życie" jakby na to nie patrzeć, jest ciosem poniżej pasa; Magda, przykro mi, że musiałaś to przeczytać ![]() ![]() Przypuszczam, że teraz wielu hodowców nabierze wody w usta i będzie jeszcze bardziej ukrywać to i owo i trudno im się dziwić. Żaneta, nawet nie wiesz, ile złego tymi postami zrobiłaś dla hodowli wilczaków w Polsce... ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę moderatora o zamknięcie tego tematu, właśnie ze względu na Magdę |
![]() |
![]() |
|
|