![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Tmave Zlo
|
![]()
Hmmm, ja coś przegapiłam, ale kim jest Juzio? I to pisany tak, hmmm, niecodziennie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Ja wiem! Ja ! I powiem!
![]() W Wieliej Brytanii wyszedł niedawno przepis zabraniający nadawania psom ludzkich imion....bo to niby nie brzmi i uraża ![]() Poza tym Imie determinuje osobowość ( nie dotyczy demonicznych imion z Peronówki bo tu mamy jeszcze odczyniające czary Naczelnej Czarodziejki Margo ![]() ![]() OSWIADCZENIE: Poskramiajc swoje wredne poczucie humoru staralam sie odpowiedziec najlepiej jak potrafilam, w dobrej wierze ...i tej wersji bede sie trzymac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tmave Zlo
|
![]()
Dziękuję za wyjaśnienie. To już psa Inka nie można nazwać, buuuu.
Quote:
I nieśmiało zapytuję, cóż złośliwego i humorzastego miałaś zamiar wpleść w to wyjaśnienie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
No tak! Albo nieuprzejma albo złośliwa albo ograniczająca swobody obywatelskie...czy ktos mnie weźmie w obronę??? Ratunkuuuu ...przyjdzie mi założyć worek i powędrować na piechote do Canossy.....
![]() A ja znowu nic złego nie miałam na myśli.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tmave Zlo
|
![]()
O, po tym ostatnim poście Gagi już wiemy, kto wymyślił imiennyprzepis
![]() A tak na marginesie, jeszcze chwila, i przestaniesz dawać wyjaśnienia ![]() ![]() A jak tam Łobuz? Zdrów już zupełnie i śladu nie ma po niedomaganiu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Poki TY bedziesz odpowiadac na moje posty poty wyjasnieni abeda niezbedne...wiec spokojnie :P Quote:
![]() rozrabianie- w normie`, gryzienie - ciut ponad norme, glupie pomysly - jak zawsze zdecydowanie ponad norme ...czyli standard...a taki byul cichutki i grzeczniutki w weekend...ech..... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Wasze zdrówko ![]() To jest szansa na wspólny spacerek po Polach! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|