|
|
|
|||||||
| Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Daiva, ależ ja nie obwiniam! Jak ktoś się nie zastanawia, to zapewne nie będzie widział problemu w wyskokach psa
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
tak, bo latwej problemy, ktore pies zawsze mial ale nie chcialo sie nam widzies, napisac na zlo, ktore zrobila bonitacia.
najlatwejszy sposob kogos obwinic |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Ale nie mówimy o obwinianiu kogokolwiek
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
|
Quote:
to duzo lezy na plecach wlascicielow oraz wiek i hormony jakie maja p.s. test taki kazdy pies w miescie przechodzi kazdego dnia, i to kilka raz, tylko problem w tym ze nie do konca nie ktorze liudzi rozumia ze taki test zdaja kazdego dnia |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Było już o tym |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
jako dodatkowe mozna robic
ktos moze przetlumaczy to na polski i mozna sprobowac tez |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Licho nie śpi...
|
Ja korzystając z okazji (szkolenia na obozie i przegląd) wolałam sprawdzić jak mój pies zareaguje na atak ze strony człowieka (kiedy zostaje sam) w zupełnie kontrolowanych warunkach niż przekonać się o tym przypadkiem podczas spaceru... Wiadomo, że czasem różnych sytuacji nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Przyznam, że ta wiedza mi się przydała bo byłam zaskoczona, że z przyjaznego wszystkim ludziom misia pysia wyłazi takie licho... A same testy psychiczne moim zdaniem są zbyt łatwe do wyuczenia reakcji.
|
|
|
|
![]() |
|
|