Quote:
Originally Posted by Jenik
Já se k tomu taky rád vyjádřím. Jiřino, mám ještě 3 psy, každý má karpy, biochemku v pohodě, takže o dietetických chybách nemůže být ani řeč. Kromě jednoho zdravé kyčle, atd. Dokážu si zátěž u zvířete určit. Nikdy jsem tyto problémy neřešil .........
|
No zařekl jsem se, že už sem nic psát nebudu, ale tohle mi nedá. Pár psů už jsem taky za svůj život měl (1 foxteriér, 2 jezevčíci, 3 ČSV - z toho v současnosti 2 ČSV) a ani u jednoho z nich jsem ještě nikdy nenechal dělat biochemický rozbor krve. Když podle vlastních slov nic neřešíte, tak jak víte že u ostatních Vašich podle Vás zdravých psů máte "biochemku v pohodě" ?
Quote:
Originally Posted by Jenik
....... Zlepšení bylo až poté, co se přešlo na Calibru, která jediná Akaše pomohla.....
|
No - a mě se zrovna po Calibře obě moje "holky", když jsem jim ji kdysi koupil, posr.... jak aminy. Po pár dnech krmení těmito granulemi z nich tekla jen černá smradlavá voda. Ale nepřisuzuju to potravinové alergii, EPI nebo nějaké jiné chorobě, podle mě jim prostě a jednoduše tyto granule "nesedly". Upravilo se to hned (během jednoho až dvou dnů) po tom, co jsem je vyměnil zpátky za ty co jsem krmil předtím. Bez veterináře. (O.T. - Jen tak mimochodem, když už granule, tak udělané z masa, ne z obilí).
Karel Skoupý