Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Sport i szkolenie

Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-05-2005, 17:58   #1
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

Default Re: Tropienie wedlug IPO

Quote:
Originally Posted by Margo
Quote:
Originally Posted by Rona
Ależ skąd! Napisałam mu że jestesmy w Polsce i niech zrobi jak sam uważa
No to juz podchodzi pod gnebienie studentow! Teraz bedzie chlopak musial siedziec kilka godzin i rozmyslac co i jak...
E, tam. Wyrobi się szybciej, Ale nie myśl, że jestem naiwna... Dokładnie mu wyjasniłam, że skłaniamy studentów do podejmowania samodzielnych decyzji w ramch teorii kształtowania wśród nich postaw autonomicznych. Nie ma to jak dobra podbudowa teoretyczna - w przeciwnym razie mogłby zarzucić złą organizację...
Quote:
Originally Posted by Margo
My na samym poczatku dostalismy ksiazki, gdzie punkt po punkcie napisano jak powinno wszystko wygladac (i to co do milimetra....)
No widzisz, jak o Was dbają. Ja dałam im tylko dwie strony instrukcji maczkiem i jak zwykle okazało się, że niektórym Niemcom i tak nie wystarczy, a reszta i tak nie czyta

Rozumiem, że świetnie wychdzi im hodowla On-ów, ale jak oni sobie radzą z wilczakami ? Przeciez to takie niezalezne psy! Czyżby niemieckie czeweczki pełniły rolę narodowych dogoterapeutów?
Rona jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules