|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  18-05-2010, 16:11 | #21 | 
| Junior Member Join Date: May 2008 Location: Złotoryja/Wrocław 
				 |   

W końcu się udało!   Zdjęcia są w galerii. | 
|   |   | 
|  18-05-2010, 16:38 | #22 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

Super, to ja pierwsza........... http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/132650/ - sorrki, ale muszę linkami, bo coś nie chce zdjęć wklejać (admin pomocy  ) OOO Jacek czyżby wystawianie zaczynała sprawiać Ci radość - taka minka u Ciebie.....  http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/132656/ super  My przez te deszcze jesteśmy do tyłu z pokazywaniem ząbków obcym (Chanti), bo statystów brak   Last edited by GRABA; 18-05-2010 at 16:46. | 
|   |   | 
|  18-05-2010, 18:03 | #23 | |
| Junior Member Join Date: May 2008 Location: Złotoryja/Wrocław 
				 |   Quote: 
 | |
|   |   | 
|  18-05-2010, 20:39 | #24 | 
| K-Lee Family |   

Uwierz mi Graba, tego dnia Jacek nie był sobą    | 
|   |   | 
|  18-05-2010, 21:51 | #25 | 
| Gorthan's WeReWoLf |    Buhahahahaha, brakuje malej glowki obcego wystajacej z pyska   | 
|   |   | 
|  19-05-2010, 08:03 | #26 | 
| Member Join Date: Dec 2007 
				 |    Pani sedzia przez paszcze szukala czewonego kapturka    Dobrze ze Garus najedzony byl   | 
|   |   | 
|  20-05-2010, 12:37 | #27 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Wielkie gratulacje dla zwycięzców i w ooooooooooooogóle   Szczególnie brawa dla naszej  małej siostrzyczki Sexy za taki debiut   (no-bo-nasza-starsza-siostra-Kalinka-to-wiadomo!     ) Mam tez taką prośbę,żeby może jakoś podzielić wątek jeśli się da, bo się tu trochę Bratysławy wkradło...no i my też w tym temacie zrobimy off topic: z tego co wiem i pamiętam: 15.05 Klasa baby: Lunka - VN (to był maluchowy debiut  ) Otwarta: 1. Enigma CW, oc doskonała 2. (chyba) Scarlet Eden Severu, oc doskonała 3. nasza Furia - oc doskonała 4. Anne Lee Srdcervac - oc doskonała 16.05 klasa baby: (miejsc nie było) nasza Lu - VN Cetina Grey Stripek Snu (VN) i jeszcze jedna panienka z Crying Wolfa na "O" ale nie wiem która bo były 2 zgłoszone i jedna przyjechała a druga nie (albo Ophelia albo Odette) W otwartej: nie pamiętam suk, bo o tej porze byłam już nieprzytomna mniej więcej, ale pamiętam kolory wstążeczek  1. ............... oc. doskonała 2. .............. oc. bardzo dobra 3. nasza Fu - oc. bardzo dobra No mieliśmy szczęście, że wystawa halowa, bo pogoda trafiła się nam tak paskudna,że nawet centrum miasta nie poszliśmy pooglądać:/ A taaaaaaaaaaaaaaaak chciałam pozwiedzać Bratysławę  ale nadrobimy innym razem   Ogromnie gratuluję "polskiej reprezentacji"  Shaluce BO WIADOMO  Brawo!!)  oraz Dorotce od Pard, bo Pard nie ta sama co na pierwszej wystawie  Dziewczyna jest otwarta, przyjazna i nic się nie bała, o figurze nie wspomnę  bo też zrzuciła Pard tu i tam, hyhyhy     
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  20-05-2010, 13:13 | #28 | 
| Wilczy Duch |   

No fakt, trzeba przyznać, że Pard naprawdę odmieniona, tylko tak trzymajcie!  Aguś, ja też już pisałam o zmianę cała wyników, bo już, wcześniej wysłałam, poprawne (ze strony skj.sk) gdzie zostały w pełni podane z ringów i osobno z BIS-ów, bo się wkradło trochę błędów, jednak przy takiej ilości idzie się pomylić. To tak podwójna prośba do admina, bo: 1) rozdzielenie tematów 2) zmianę wyników w bazie, właściwie uaktualnienie p.s. Aga, co prawda nie ja robiłam zdjęcia, ale kilka na płytce jest małej Lunki, więc jak je skopiuje na komputer- z płytki- i troszkę poprawie światło to zaraz wrzucę do galerii. Będzie można zobaczyć jak się mała ślicznie wystawia. Z drugiego dnia zdj. dostane dopiero w Nitrze i wtedy dopiero dodam. 
				__________________  "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 20-05-2010 at 13:44. Reason: ps | 
|   |   | 
|  20-05-2010, 19:20 | #29 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Shaluka, taaaak!!  Dzięki  Jak tylko masz, to wrzucaj, ponieważ mój szanowny mąż, jak Lunka była na ringu,to zapomniał,że ma aparat w rękach  Za to przypomniał sobie, na BIS-ach,więc macie kilka zdjęć na podium  jak znajdę chwilkę, to je poustawiam, żeby się do czegokolwiek nadawały i też dorzucę(szaro, buro i ponuro,więc nam mało zdjęć wyszło generalnie...:/) 
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  20-05-2010, 20:01 | #30 | |
| Moderator |   Quote: 
  admin ma biegac przez jazykowe tematy i sledzic co gdzie jest skierowanie dla niego   nie lepej pisac na priwa z linkem i pokazac co ma zrobic? | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |