|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
A ja nie wiem czy mnie się coś pomyliło czy im Przyszło mi dzisiaj zgłoszenie na wystawę ale bez numerków a do tego za jednego psa mam zapłacone 60zł i dopłaty 10 zł a za drugiego mam zapłacić 120zł
Dodam ze zgłaszałam jednego do klasy Baby gdzie zgłoszenie kosztuje 30zł i drugiego do klasy szczeniąt gdzie zgłoszenie kosztuje 30zł 30+30=60 i tyle wpłaciłam Ciekawa jestem co wy o tym myślicie ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
K-Lee Family
|
Jest już lista zgłoszonych psów
PSY Klasa szczeniąt 21 - Aresco Wilcza Saga Klasa pośrednia 22 - Łowca z Peronówki Klasa otwarta 23 - Baloun Galicyjski Wilk Klasa championów 24 - Czambor z Vlčího dubu SUKI Klasa baby 25 - Abia Leśny kamrat 26 -Clair de Lune Srdcerváč 27 -Crying Princess Chantal Srdcerváč Klasa szczeniąt 28 - Jesaja Crying Wolf Klasa młodzieży 29 - Astarte Lupus Ardor Klasa pośrednia 30 - Intifada Malý Bysterec 31 - Lorelei z Peronówki Klasa otwarta 32 - Uni od Úhoště Klasa championów 33 - K-lee Vornja z Peronówki Do zobaczenia w niedzielę!!! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
wilczakowa mamuśka ;)
|
Quote:
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wilcza Saga
|
Quote:
I tak, my również życzymy powodzenia Wam oraz wszystkim innym wystawiającym. Oby nie było upalnie... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
K-Lee Family
|
Ma być ładna pogoda i 19 stopni
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Plessowy wilczak
|
Ja się martwię żeby nie padało....
|
|
|
#7 |
|
Wilkokłak
|
A co Ty "ozdóbkę" wystawiasz, czy wilczaka?
Ja już z dwojga złego wolę deszcz od takiego upału, zwłaszcza po ostatniej Łodzi deszcze mi już niestraszne. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Galicyjski Wilk
|
Quote:
|
|