![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Gratulacje dla Unki i jej Pani, jak i dla Łowcy (i jego Pani również
![]() ![]() Serce rośnie jak widzi się małe wilczaki w ringu, i te poza ringiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Gratulujemy naszym
![]() ![]() ![]() Dziękujemy za spacerek i również żałujemy, że nie zostałyśmy, bo pewno ostatecznie Asta dogadałaby się z Scylą. No ale trudno, może następnym razem, ważne, że już wiemy że da się zapanować nad naszymi pannami i dwie suki które się nie lubią puszczone luzem nie koniecznie oznaczają przelew krwi ![]()
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
A ma ktoś może jakieś zdjęcie lub zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Są są nie bój żaby, i Wy tam jesteście. Tylko muszę się zebrać w sobie i je obrobić, ale to chyba dopiero na jutro- dziś już nie mam siły....
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ja to zakręcona jak cholera jestem……….
Pojechałam na wystawkę tylko po to, żeby zdobyc ostatnie upragnione CWC z Unką i zadebiutowac z Chantalką (w sensie sprawdzic na ile już moja praca nad jej charakterem poszła do przodu). Tym razem „trzęsawkę” miałam przy Chanti, zatem dla Unki już mi zabrakło chyba nerwów, dlatego niemal każdy ruch Unki udało mi się poprawic bez większych emocji, wreszcie zwracałam uwagę na ustawienie łap, chocby po najmniejszej zmianie ich ułożenia przez Unkę – no i fuks, bo robiłam to przed tym zanim sędzina spojrzała na sucz. W dogrywce, nie było szansy na pokazanie Unki – powód oczywisty jak diabli – pierwszy raz Unka i jej ukochany podhalan spotkali się na wspólnym ringu, a że ten pobiegł pierwszy, więc Unka już tylko mogła go gonic. Mała Chantalka, natomiast widzę, że w stadzie csv czuje się świetnie, natomiast na BISach musiałam ciągle ją korygowac, bo szukała Unki i innych sobie podobnych. No ale udało się i stanęłyśmy w iście doborowym towarzystwie na podiumJ (brawo Aneta!!!! – obie zawojujecie jeszcze wiele wystaw) Dzięki za fajną atmosferkę. Dla mnie jednak największa wygrana należy się Magdzie i Bidonowi. Dziewczyna pokazała, że dorosły csv „z odzysku” może także „wyjśc do ludzi” i w dodatku może być prezentowany na wystawie – super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() No ja tak czułam, że Chantalka nie zakończy występu na BISach bez niczego. ![]() Młoda (choć tak młoda) już się prezentuje faktycznie jak prawdziwa księżniczka. Akuratne imię. ![]() PS To "Bioły" też BOBa zgarnął? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Nam też było miło się spotkać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli ktoś jest w posiadaniu zdjęć naszej małej jędzy, to ja bardzo proszę i się o nie bardzo uśmiecham ![]() Gadżeciarsko natomiast chciałam powiedzieć, że rządzą smycze obroże moro jak się okazało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zdjęcia jakieś tam są i mam nadzieję, że będą, bo Jacek jak zwykle bardzo krytycznie patrzy na swoje prace i robi duży przesiew. ![]() ![]() Szkoda że w wystawie nie mogły uczestniczyć Inti ani Lorka. Znowu ukończenie humoreski Rony się odwlecze. ![]() ![]() ![]() Last edited by Grin; 14-06-2010 at 09:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
|