![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Natomiast wiem, ze polityk-mysliwy to ktos, kto pierwszy zaglosuje aby odstrzelic i psy i wilki... ![]() Z drugiej strony strony - badzmy szczerzy - kto z nas chce byc oklamywany? Ze bedzie slodko i rozowo...? ![]() ![]() I dlatego - NIGDY nie bedziemy mieszac Burych do polityki. Bo zaden polityk do konca na to nie zasluguje... Z jednym jedynym wyjatkiem - na jego wiec przejedziemy nawer przez cala Polske... TAK dla Cthulhu...
![]() |
![]() |
#22 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
http://www.tvp.info/informacje/ludzi...wal-na-osiolka Tobie przyczepili sie do psa. U na swiazanka oberwalo sie kiedys Przemkowi - za spacerowanie niedaleko lasu, gdy switalo... I tak dobrze, ze byla ty<lko wiazanka, bo przeciez mogl podzielic los osiolka... ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]() ![]() WILCZAKI NA SEJM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Nie tylko mysliwi i politycy maja zle poukładane w głowach.
1) jakieś dwa czy trzy lata temu, w mojej wsi jakiś IDIOTA ![]() 2) sąsiad mojej babci ,,Kochający'' zwierzęta ,miał psa.Pisze miał, bo do dzisiaj, nie wiem co sie z psem stało? Pies był w typie szkota,i jakiś czas podróżował autobusami,aż trafił do owego pana.Nie dosc ze, był trzymany na łańcuchu to jeszcze w kojcu, przez cały rok.Pewnie gdyby nie szczekał i nie bał się przerazliwie burzy, wszystko było by w porządku.Kiedy Misiek szczekał w ruch szły cegły lub wiatrówka.Kiedy brudził ściany bo, chciał wskoczyć przez okno do domu gdy była burza , miał skracany łańcuch. Do grudnia pies był, a po świętach zniknoł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
Niestety wszystko zalezy od ludzi... Nawet wsrod mysliwych sa psiarze - kiedys mielismy tutaj prawdziwa wojne, gdy mysliwy-idiota zastrzelil psa mysliwego-psiarza.... Dopiero wtedy ladnie zarysowala sie roznica wsrod samych mysliwych... Z podzialem na myslacych i polglowkow...
Niestety, gdzie czynnik ludzki ma znaczenie tam nie mozna nie oczekowac, ze nie trafi sie taki, ktory IQ mocno odbiega od norm... ![]() Z drugiej strony nie mozna sie tez dziwic, ze prawo takie sie pojawilo... Sporo chodzimy po lesie z burymi - nie raz spotykalismy psy z wiosek polujace na sarny... Bure nie cierpia, aby ktokolwiek ganial ICH sarny, wiec te "nasze" maja spokoj... Ale moge sobie wyobrazic co jest w miejscach, gdzie i psow jest wiecej i saren oraz mniejsc do ukrycia mniej.... Ludzie bez pomyslunku sa nie tylko wsrod mysliwych.... ![]()
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Mój tato mówi, że w PZW ludzie łamią przepisy. Np. łowią pstrągi wtedy kiedy mają okres legowy, tym samym przyczyniając sie do wymierania gatunku. I ludzie nie dbają o zezwolenia, o nic. Miałam taką sytuacje, że dwaj panowie wygonili nas bo łowili, a na drugi dzień łowili tam gdzie nie mogli - na kąpielisku wśród ludzi. Mniejsza z tym, że zachowali sie po świńsku, ale mogli zrobić krzywde komuś łódką albo haczykiem. Niektórzy po prostu nie myślą, albo udają, że myślą.
![]() |
![]() |
#28 |
Distinguished Member
|
![]()
A propos wyborów: Adaś, wnuk naszych przyjaciół w sequelu pt.: "Mordo ty moja"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Bo jest tak że, biorą motory i jeżdżą za chmarą saren.Ale na tym się nie kończy, bo czasami są też jeszcze psy.Można sobie tylko wyobrazić ,jaki stres przechodzą zwierzeta, kiedy banda idiotow na motorach i ujadające psy je ścigają. W tym roku tak jezdzili zaraz po koceniach saren.Mój tato wzioł pastucha i ogrodził cały nasz teren (w sumie kilkanascie arów pol).To nie stanowi dla zwierzat żadnej przeszkody, nawet kiedy jest pod napieciem, bo sarna jak chce to i tak przejdzie.A i z zającami i innymi zwierzętami niema problemu bo im krzywdy nie robi.Ale komuś najwyrażniej przeszkadzało ,bo w zeszłym tygodniu po prostu zdjeli druty.I co? dalej sobie jeżdżą.
![]() |
![]() |
|
|