![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
A czy "zaczynamy o 10-tej" oznacza, ze o 10 wchodza wilczaki?
Pytam, poniewaz od 10 do 11 mamy pierwsze zajecia psiego przedszkola na Polach Mokotowskich, a strasznie chcialam pierwszy raz zobaczyc wystawe... I nie wiem, czy mam po co jechac, bo na WAT dotre ok 11.30, wiec pewnie bedzie juz po ptokach, czyli po wilczakach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
tak, wilczaki wchodzą pierwsze, na 11.00 przewidziana jest już następna rasa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() ![]() ![]() ![]() Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.0 mmWiatr: ![]() ![]() chyba szkoda mi psa na taką pogodę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
Na terenie WAT-u macie sporo zieleni i drzew aby schronić się w cieniu. Wpadniecie na patelnię na tę 10 i potem zaraz myk-myk do okolicznych lasów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Jednak wyglada na to, ze bede mogla byc w sobote rano ze psem - czy wpuszcza nas w charakterze gapiow i czy musze cos miec oprocz ksiazeczki zdrowia psa? Jesli jeszcze nie ma szczepienia p/wsciekliznie to mnie z nim wpuszcza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Junior Member
|
![]()
Witam Drogich Forumowiczów,
Quote:
wilczaki są w niedzielę od godz. 10.00 do 11.00 na ringu 3 ![]() pozdrawiam serdecznie Margossa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
ops, sorry.. faktycznie:szkoda i psa i siebie.lepiej pójść nad wodę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Nio a my mamy jakieś 190 km. Niestety też jesteśmy pozbawieni klimy, a Radośka już raz miała "przyjemność" jechać parę ładnych godzin w upałek ponad 30 stopniowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#31 |
VIP Member
|
![]()
Wyjazd rano, postoje w lesie, dużo wody, mokre ręczniki, parasol p/słoneczny i szybka ewakuacja po ocenie do cienia i będzie dobrze! Futro jest dobrym izolatorem, byle nie przegrzewać psa (np. nie wdawać się w pogaduchy gdy obok pies się smaży w południowym słońcu)
![]() I oczy szeroko otwarte , bo na wystawach niestety zdarza się, że jakiś pies właśnie się smaży w w zamkniętym aucie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
My jesteśmy teraz nad pięknym jeziorem i taka męczarnia mi się nie marzy. To nie gra o złote kalesony by warto było psy usmażyć. Sexy ma szczenięce futro, którego po zimie nie wymieniła, Lalka ma już swoje lata a nie mam jej z kim zostawić... Po zeszłotygodniowej 10 godzinnej podróży w ten skwar strasznie mi ich szkoda
![]() ![]() Skutki zostawiania psów w aucie już widziałyśmy: http://wiadomosci.onet.pl/2682,21826...e_lokalne.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Witajcie, czy na tym stadionie są w ogóle jakieś drzewka w otoczeniu czyli cień?
![]() |
#34 |
VIP Member
|
![]()
No, na samym stadionie oczywiście nie, ale tuz obok jest lasek, drzewka, cień.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Macie już numerki w ogóle???
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
W ogóle, to już macie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Munia - Munia z rodu Potworas ![]() Last edited by Karina; 07-07-2010 at 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
a wpuszcza mnie z takim 4-miesiecznym gnojkiem w charakterze gapiów? w koncu mamy komplet szczepien, nigdy nie bylam na psiej wystawie, wiec nie wiem, czy wpuszczaja gapiow z psami , a chcialabym sie pogapic na ladne wilczyska...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
VIP Member
|
![]()
TEORETYCZNIE to nie wolno wchodzić z psami, które nie są zgłoszone na wystawę.
PRAKTYCZNIE- wchodzi sporo osób, ale ma sprawdzane zaświadczenie szczepienia p/wściekliźnie. CZASAMI da się wejść i bez sprawdzenia, choć trudniej na samym początku, a Wy właśnie potrzebujecie być od początku (ocenianie zaczyna się o 10.00). Wszystko zależy od ochrony ![]() Pewnym sposobem jest umówienie się z kimś, kto wejdzie z psem a potem przekaże Ci swoje dokumenty na wejście, to stary sposób ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
chyba, że chce Ci podjechać na Jana Pawła II i wziąć moje powiedzenie przyjęcia psa. Imienia nie sprawdzają nigdy (wiem, bo Lalka ma inne imię w rodowodzie inne w paszporcie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|